En arbeidsflyt på SharePoint Server 2013 går inn i en avbrutt tilstand når du starter en eksisterende arbeidsflyt for SharePoint Server 2007- eller SharePoint Server 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2738553 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Tenk deg følgende.
  • Du kan bruke handlingen "Start listearbeidsflyt" eller "Start områdearbeidsflyt" fra Microsoft SharePoint Server 2013 arbeidsflyten plattform for å starte en eksisterende arbeidsflyt for SharePoint Server 2007- eller SharePoint Server 2010.
  • Du får tilgang til lokale variabler for områdearbeidsflyt eller listen.
  • Datatypen streng eller ID for listeelement datatypen brukes. Verdien er null.
I dette tilfellet går 2013 SharePoint-arbeidsflyt i en avbrutt tilstand, og følgende unntak vises på den Status for arbeidsflyt side:
System.ArgumentException:
Kilde på Microsoft.Activities.GetDynamicValueProperty'1.Execute (CodeActivityContext-kontekst)
på System.Activities.CodeActivity'1.InternalExecute (ActivityInstance forekomst, ActivityExecutor iverksetter, BookmarkManager bookmarkManager)
på System.Activities.Runtime.ActivityExecutor.ExecuteActivityWorkItem.ExecuteBody (ActivityExecutor iverksetter BookmarkManager bookmarkManager, resultLocation plassering)
Obs!Dette problemet oppstår ikke for andre datatyper.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å bruke handlingen "Angitt arbeidsflyt Variable" for å forsikre deg om at datatypen streng og datatypen for vare-IDen ikke er tomme.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2738553 - Forrige gjennomgang: 16. november 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2738553 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2738553

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com