"Ο διακομιστής δεν είναι λειτουργική" τομέα ελεγκτή σφάλμα ρύθμισης παραμέτρων όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους ενός διακομιστή χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση διακομιστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2738697 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα διακομιστή που εκτελεί Windows Server 2012 από μια ομάδα εργασίας ως ελεγκτής τομέα, χρησιμοποιώντας τη διαχείριση διακομιστών. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επιλογή στη σελίδα Ρύθμισης παραμέτρων ανάπτυξης . Σε αυτό το σενάριο, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Αντιμετώπισε σφάλμα κατά την επικοινωνία με contoso τομέα.
Ο διακομιστής δεν λειτουργεί.

Σημείωση Έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης LDAP RPC και DNS και να επικοινωνήσετε με όλα τα υπάρχοντα ελεγκτές τομέα χωρίς θέμα για άλλες πράξεις.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο έλεγχος ταυτότητας NTLM έχει απενεργοποιηθεί στον τομέα ή στους ελεγκτές τομέα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τη συμμετοχή του διακομιστή στον τομέα και κατόπιν ρυθμίστε τις παραμέτρους του διακομιστή σε ελεγκτή τομέα. Αφού συνδεθεί στον τομέα του διακομιστή, ο οδηγός υπηρεσιών τομέα Active Directory (AD DS) στη Διαχείριση διακομιστή χρησιμοποιεί τον έλεγχο ταυτότητας Kerberos αντί για τον έλεγχο ταυτότητας NTLM για να περιηγηθείτε στο σύμπλεγμα δομών (AD DS.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του ελέγχου ταυτότητας NTLM σε τομείς του Windows Server 2008 R2 και νεότερες εκδόσεις, μεταβείτε στους παρακάτω τοποθεσίες Web του Microsoft TechNet:

Παρουσιάζουμε τον περιορισμό του ελέγχου ταυτότητας NTLM

Αποκλεισμός NTLM και: εφαρμογή ανάλυσης και τον έλεγχο των μεθοδολογιών στα Windows 7

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2738697 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2738697 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2738697

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com