FIX: Mesaj de eroare atunci când vă face un raport de SSRS-urilor care utilizează rc:Toolbar = false parametru în URL-ul: "eroare în baza acoperire de date server raport"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2739213 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Configurați un server de raport pentru a utiliza cookieless sesiuni prin stabilirea UseSessionCookies raport server sistem de proprietate la False în Microsoft SQL Server 2008 R2 sau în Microsoft SQL Server 2012.
 • Configurați un raport SQL Server Reporting Services (SSRS) pentru a actualiza automat fiecare x secunde.
 • Raportul utilizează RC:Toolbar = false parametru în URL.
 • Ai face raportul.
În acest scenariu, raportul afișează corect prima dată. Cu toate acestea, când SSRS încearcă să actualizeze automat raportul, primiți următorul mesaj de eroare:

Eroare în raport cu baza acoperire de date de server. Acest lucru poate fi cauzată de o eroare de conexiune, timeout sau disc condiție în baza acoperire de date. (rsReportServerDatabaseError) Obține ajutor online
Nu poate insera rândul cheie duplicat în obiect "dbo.SessionData' cu index unic "IDX_SessionData". Valoarea cheie duplicat este (onxrpsralint5h55w1tjfcn1). Declarația a fost reziliat.


Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 5. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777772 Pachet de actualizare cumulativ 5 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2754552 Pachet de actualizare cumulativ 3 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Remediere

Pentru a rezolva această problemă, utilizați rc:Toolbar = false parametru în URL-ul, și schimbare de stil în cascadă foi (.css) fișiere care definesc stiluri pentru raport bara de instrumente din vizualizator HTML și pentru raportul Manager.

Pentru mai multe informații despre cum pentru a personaliza foile de stil vizualizator HTML și Manager de raport, du-te la următorul site Web Microsoft TechNet:
Particularizarea foi de stil pentru vizualizator HTML și gestionar rapoarte

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre raport server sistem properties, du-te la următorul site Web Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):
Raport Server System Properties
Pentru mai multe informații despre acces URL-ul, du-te la următorul site Web MSDN:
Acces la URL-ul

Proprietă?i

ID articol: 2739213 - Ultima examinare: 18 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express with Advanced Services
 • Microsoft SQL Server 2012 Developer
 • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2012 Express
 • Microsoft SQL Server 2012 Web
 • SQL Server 2012 Enterprise Core
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2739213 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2739213

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com