FIX: Een transactie die is ingediend door de Transaction Integrator in Host Integration Server 2010 mislukt wanneer de 'Al geverifieerd' beveiligingsinstelling is ingeschakeld in een externe omgeving

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2739301 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Het volgende scenario. Transaction Integrator dient een transactie tegen een CICS mainframe systeem Microsoft Host Integration Server 2010. Daarnaast hebt u een externe omgeving waarin de 'Al geverifieerd' beveiligingsinstelling is ingeschakeld. In dit scenario de transactie mislukt en u ontvangt een van de volgende foutberichten weergegeven:

Foutbericht 1
HISMSNA0015 de SNATransport is een fout opgetreden bij het aanroepen van interne methode CMSCSP bij de verwerking van de methode Invoke, REMOTE01, LUName, fout = 24
Foutbericht 2
Uitzondering is opgetreden: HISMSNA0015 de SNATransport is een fout opgetreden bij het aanroepen van interne methode CMRCV bij de verwerking van de methode GetBalance, CICSSEC, LUName, fout = beveiligingsinformatie is niet geldig.

Oorzaak

De beveiliging 'Al geverifieerd' instelling een gebruikersnaam vereist, maar geen wachtwoord vereist. Transaction Integrator referenties verzendt met de ClientContext matrix en deze matrix bevat een veld leeg wachtwoord. Daarom wordt een van de foutberichten die worden vermeld in de sectie 'Symptomen'.

Oplossing

Informatie over de cumulatieve update

De oplossing van dit probleem is opgenomen in cumulatieve updatepakket 5 voor 2010 van Host Integration Server. Voor meer informatie over het verkrijgen van het cumulatieve updatepakket klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2728515 Cumulatieve updatepakket 5 Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2739301 - Laatste beoordeling: donderdag 30 augustus 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2739301 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2739301

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com