Korriger: En transaksjon som er sendt av Transaction Integrator i Host Integration Server 2010 mislykkes når "Allerede bekreftet" sikkerhetsinnstilling er aktivert i et miljø med ekstern

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2739301 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Tenk deg følgende. Transaction Integrator sender en transaksjon mot en CICS-stormaskin system i Microsoft Host Integration Server 2010. I tillegg har du en ekstern miljø "Allerede bekreftet" sikkerhetsinnstilling er aktivert. I dette scenariet transaksjonen mislykkes, og du får en av følgende feilmeldinger:

Feilmelding 1
HISMSNA0015 The SNATransport fant en feil under kall til interne metoden CMSCSP ved behandling av metoden Invoke, LUName REMOTE01, feil = 24
Feilmelding 2
Unntak Occurred: The HISMSNA0015-SNATransport det oppstod en feil kaller interne metoden CMRCV ved behandling av metoden GetBalance, LUName CICSSEC, feil = forutsatt sikkerhetsinformasjon ikke er gyldig.

Årsak

Sikkerhet "Allerede bekreftet" innstillingen krever bruker-ID, men ikke krever et passord. Transaction Integrator sender legitimasjonsbeskrivelser ved hjelp av ClientContext-matrise, og denne matrisen inneholder et tomt passordfeltet. Derfor kan du få en av feilmeldingene som er nevnt i delen "Symptomer".

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

Hurtigreparasjon som løser dette problemet er inkludert i den kumulative oppdateringspakken 5 for Host Integration Server 2010. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i den kumulative oppdatering for pakken, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2728515 Kumulativ oppdateringspakke 5 for Host Integration Server 2010

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2739301 - Forrige gjennomgang: 30. august 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2739301 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2739301

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com