Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν επιτρέπεται να δημιουργούν τοποθεσίες ομάδας" όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "νέα τοποθεσία" του SharePoint ηλεκτρονική σελίδα "Τοποθεσίες και μετά"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2739513 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν κάνετε κλικ στο νέα τοποθεσίασχετικά με τοΤοποθεσίες που ακολουθήθηκε σελίδα του Microsoft SharePoint ηλεκτρονικά, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν επιτρέπεται να δημιουργούν τοποθεσίες ομάδων σε https://yourdomain.SharePoint.com/.

Σημείωση Το yourdomain αντιπροσωπεύει τον τομέα που χρησιμοποιείτε για τον οργανισμό σας.

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ο διαχειριστής πρέπει να δώσετε δικαιώματα δημιουργίας δευτερευουσών τοποθεσιών στους χρήστες που χρειάζονται δικαιώματα για να χρησιμοποιήσετε τη "νέα τοποθεσία" σύνδεση.

Σημείωση Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λύση, όλοι οι χρήστες που προστίθενται στη νέα ομάδα που δημιουργείτε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε δευτερεύουσες τοποθεσίες της συλλογής τοποθεσιών. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που παρέχει αυτό το επίπεδο πρόσβασης. Ωστόσο, αυτή η λύση σάς (ο διαχειριστής) εύκολα επιτρέπει να διαχειριστείτε τον αριθμό και το εύρος των ατόμων που μπορούν επίσης να δημιουργούν δευτερεύουσες τοποθεσίες. Μπορείτε να διαχειριστείτε αυτήν τη μεταβλητή με την προσθήκη ή κατάργηση χρηστών από τη νέα ομάδα.

Για να προσδιορίσετε τη θέση στην οποία δημιουργείται μια τοποθεσία, αφού ο χρήστης κάνει κλικ τονέα τοποθεσία σύνδεση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στο Κέντρο διαχείρισης του SharePoint και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεις.
 2. Με το Έναρξη μιας τοποθεσίας επιλογή, εξετάστε τη διεύθυνση URL που περιλαμβάνεται στη λίστα του Δημιουργία τοποθεσιών στην περιοχή το πεδίο. Για παράδειγμα, η τιμή μπορεί να https://contoso.SharePoint.com, όπου Ηλιοτεχνική α.ε είναι το όνομα τομέα που χρησιμοποιείτε για τον οργανισμό σας.
Για να δημιουργήσετε ένα νέο επίπεδο δικαιωμάτων, πρέπει να είναι διαχειριστής της τοποθεσίας που καθορίζεται για τις τοποθεσίες που δημιουργήθηκαν κάτω από αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του πηδαλίου για το Εργαλεία μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις τοποθεσίας.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Δικαιώματα τοποθεσίας.
 3. Στην κορδέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΕπίπεδα δικαιωμάτων, και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη επιπέδου δικαιωμάτων.
 4. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το επίπεδο δικαιωμάτων και, στη συνέχεια στο τοΔικαιώματα τοποθεσίας ενότητα, επιλέξτε το Δημιουργία δευτερευουσών τοποθεσιών το πλαίσιο ελέγχου.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
Για να δημιουργήσετε μια ομάδα που χρησιμοποιεί το νέο επίπεδο δικαιωμάτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα ως διαχειριστής της τοποθεσίας:
 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του πηδαλίου για τοΕργαλείαμενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΡυθμίσεις τοποθεσίας.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Δικαιώματα τοποθεσίας, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία ομάδας.
 3. Δώστε ένα όνομα για την ομάδα και, στη συνέχεια στο τοΧορήγηση δικαιωμάτων ομάδας σε αυτήν την τοποθεσία ενότητα, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο όνομα του νέου δικαιώματος επίπεδο που εσείς δημιουργήσατε.

  Σημείωση Υπάρχουν επίσης άλλες ρυθμίσεις διαθέσιμες σε αυτήν την ενότητα. Επιλέξτε οποιεσδήποτε πρόσθετες ρυθμίσεις που είναι κατάλληλη για το συγκεκριμένο σενάριο.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
Προσθήκη και κατάργηση χρηστών από τη νέα ομάδα για να εκχωρήσετε ή να αρνηθείτε τα δικαιώματα που έχετε ορίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο χρήστης που προσπαθεί να δημιουργήσει την τοποθεσία δεν έχει Δημιουργία δευτερευουσών τοποθεσιώνδικαιώματα για τη συλλογή τοποθεσιών όπου είχε προσπαθεί να δημιουργήσει την τοποθεσία.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2739513 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office SharePoint Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365e o365p o365 o365022013 after upgrade o365a o365m kbmt KB2739513 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2739513

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com