ACC2000: A Jet Compact Segédprogram Megtalálható a Download Center-ben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 273956 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU273956
Szükséges szint: Alapismeret a makró, kódolás és együttműködési készség.

Ezt a cikket csak Microsoft Access adatbázisokra (.mdb) alkalmazza.

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Jet compact segédprogram, JETCOMP.exe, egy önálló segédeszköz, mely a Microsoft Jet Adatbázismotor 3.x és 4.x-s verziójával készült adatbázis tömörítésére alkalmas. Ez a segédprogram a Microsoft Jet Adatbázismotor 3.x és 4.x-el összehangoltan fut egy sérült adatbázis visszaállítására. Habár a Microsoft Access Compact segédprogramot vagy a CompactDatabase eljárást is futtathatja a Microsoft Jet Adatbázismotor 3.x és 4.x verziójával, a Jetcomp.exe visszaállíthat néhány adatbázist, amelyet ez a segédprogram nem tud. Ennek az az oka, hogy a Microsoft Access Compact segéprogram és a CompactDatabase eljárás megpróbálja megnyitni és bezárni az adatbázist, mielőtt a tömörítéshez hozzáfogna. Bizonyos esetekben ezek a segédeszközök nem tudják újranyitni az adatbázist, így a tömörítést nem lehet folytatni és éppen ezzel megakadályozza az adatbázis helyreállítását. A JETCOMP.exe nem próbálja meg megnyitni vagy bezárni az adatbázist tömörítés előtt és így lényegesen nagyobb esélye van helyreállítani egy adatbázist, mint a Microsoft Access compact Segédprogramnak és a CompactDatabase eljárásnak.

MEGJEGYZÉS: : A JETCOMP.exe felhasználói felülete csak Angol és ehhez nem nyújt támogatást a Microsoft Terméktámogatási Szolgálat. Ugyanakkor, a JETCOMP.exe a Microsoft Jet adatbázismotor által támogatott bármilyen nyelvű adatbázist képes tömöríteni. A JETCOMP.exe egy ingyenesen terjesztett segédprogram, de a használathoz elengedhetetlenül szükséges a követekző termékek jelenléte a számítógépen:

 • Microsoft Office 97
 • Microsoft Office 2000
 • Microsoft Access 97
 • Microsoft Access 2000
 • Microsoft Visual Basic 5.0
 • Microsoft Visual Basic 6.0
 • Egy Microsoft Office Developer Edition 97 run-time alkalmazás, mely magában foglalja a Microsoft Access 97 run-time verzióját.
 • Egy Microsoft Office Developer 2000 run-time alkalmazás, mely magában foglalja a Microsoft Access 2000 run-time verzióját.
 • Egy Microsoft Visual Basic 5.0 run-time alkalmazás, mely magában foglalja a Microsoft Jet adatbázismotor 3.5 verzióját.
 • Egy Microsoft Visual Basic 6.0 run-time alkalmazás, mely magában foglalja a Microsoft Jet adatbázismotor 3.5 vagy 4.0 verzióját.
A következő fájl letölthető a Microsoft Download Center-ből. Kattintson az alábbi fájl nevére a letöltéshez:
A kép összecsukásaA kép kibontása
DOWNLOAD
Download JETCOMP.exe now
További információt, hogy hogyan lehet fájlokat letölteni a Microsoft Download Center-ből, a következő Microsoft Knowledge Base cikkben talál:
http://www.microsoft.com/downloads/ search.asp
és kattintson a Download Center help-re.

További információ

A JetCU40.exe a következő fájlokat tartalmazza:
  JETCOMP.exe   A Jet Compact Segédprogram
  JetComp.doc   Egy Word dokumentum, mely információt tartalmaz az
          adott környezethez való igazításhoz, támogatáshoz és használathoz,
          továbbá a korábbi Jet verziókban jelenztkezett hibákról, 
          MSysCompactError táblázat, a javított hibákról a frissített 
          tömörítő segédprogramban és egy példa kódról, mellyel megnézhetia egy rekord 
          módosított oszlop adatát

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 273956 - Utolsó ellenőrzés: 2007. július 18. - Verziószám: 2.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
 • Microsoft Access 97 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbdownload kbfile kbdta KB273956
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com