Ενημερώσεις πολιτικής ομάδας Remote είναι ορατά στους χρήστες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2741537 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ένας διαχειριστής χρησιμοποιεί απομακρυσμένες λειτουργίες ενημέρωσης της πολιτικής ομάδας που πρώτα προστέθηκε στην κονσόλα διαχείρισης πολιτικής ομάδας (GPMC) και το Windows PowerShell στα Windows 8 και 2012 διακομιστή των Windows, δείτε: χρήστες μια εμφάνιση εντολών. Όταν οι χρήστες εξετάζουν την εμφάνιση, που βλέπουν GPUPDATE.EXE εκτελείται αλληλεπιδραστικά για κάθε χρήστη που είναι συνδεδεμένος. Ωστόσο, εάν ένας χρήστης κλείνει τη γραμμή εντολών, αντί να περιμένουν για να κλείσει η ίδια, πολιτική ομάδας χρήστη δεν ενημερώνεται για αυτόν το χρήστη.

Αιτία

Τα Windows 8 και GPMC 2012 διακομιστή των Windows και το cmdlet Invoke GpUpdate παρέχουν απομακρυσμένη ενημέρωση λειτουργικότητα δημιουργώντας εφάπαξ προγραμματισμένες εργασίες στους υπολογιστές προορισμού. Αυτό παρέχει λειτουργικότητα Απομακρυσμένη ενημέρωση για τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα χωρίς την ανάγκη για τις ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού:
  • Τα Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2

Αυτές οι προγραμματισμένες εργασίες που εκτελούνται στο περιβάλλον του κάθε χρήστη που είναι συνδεδεμένος. Ο σχεδιασμός του χρονοδιαγράμματος εργασιών των Windows απαιτεί μια αλληλεπιδραστική γραμμή εντολών σε αυτό το σενάριο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν θέλετε να ενημερώσετε την πολιτική υπολογιστή και όχι η πολιτική χρήστη σε απομακρυσμένους υπολογιστές, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το -υπολογιστή προορισμού όρισμα μαζί με το cmdlet Invoke GpUpdate . Αυτή η μέθοδος δεν δημιουργεί εργασίες προγραμματισμένες ανά χρήστη. Διαφορετικά, θα πρέπει να εκπαιδεύσετε τους χρήστες να κατανοήσουν αυτό συγκεκριμένων εντολών και θα πρέπει να τους υπενθυμίσετε να περιμένετε να κλείσει τον εαυτό και να μην κλείνει πρόωρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το cmdlet Invoke GpUpdate , μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft TechNet:
Κλήση GPUpdate
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Απομακρυσμένη ενημέρωση της πολιτικής ομάδας και άλλες δυνατότητες πολιτικής ομάδας που έχουν προστεθεί στο Windows Server 2012, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft TechNet:
Επισκόπηση της πολιτικής ομάδας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2741537 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Professional
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2741537 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2741537

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com