ADM файлове не се намират в SYSVOL в опцията GPMC инфраструктура статус

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2741591 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато разглежда репликация на груповите правила с помощта на опцията на Група Политика Управа конзола (GPMC) състоянието на инфраструктурен главен домейн Препоръчано от най-високо ниво, която е въведена в Windows Server 2012, забележите, че всички домейн Препоръчано от най-високо ниво контролери доклад "репликация в прогрес." Освен това при разглеждане на SYSVOL дял на домейн Препоръчано от най-високо ниво контролерите, забележите, че файловете на административните шаблони (ADM) не са налични в SYSVOL с изключение на основния домейн Препоръчано от най-високо ниво контролер (PDC) емулатор. Допълнителен изпит показва, че SYSVOL е предварително конфигурирано Препоръчано от администратор да филтрират адм файлове, за да се намали размера.

Причина

Опцията GPMC инфраструктура статут не разглежда файлове в SYSVOL Препоръчано от тип или способности и не следва персонализирани услугата за репликация на файлове (FRS) или разпределени файл услуга репликация (DFSR) правила за филтриране. Всеки файл граф, хеш или сигурност различия в съдържанието на папка SYSVOL политики между домейн Препоръчано от най-високо ниво контролери са маркирани като "репликация в прогрес."

Заобикаляне

Това поведение е Препоръчано от дизайна. Има няколко начина да заобиколите този проблем. В низходящ ред на препоръка, те са както следва:
  • Промяна на груповите правила Препоръчано от компютри, които се изпълнява Windows Vista или по-нова версия на Windows с помощта на централизирана ADMX магазин заедно с филтри и изтриете съществуващите адм файлове Препоръчано от SYSVOL.
  • Промяна на правилата за групата Препоръчано от компютри, които се изпълнява Windows Vista или по-нова версия на Windows с помощта на локални копия на ADMX. (Това е поведението по подразбиране.) Изтриване на съществуващите адм файлове Препоръчано от SYSVOL
  • Използвайте един алтернативен инструмент GPMC инфраструктура статус. Не използвайте инструмента за проверка на правила на групата (gpotool.exe).
  • Премахване на филтрите и нека адм файлове репликира на всички домейн Препоръчано от най-високо ниво контролери.
ADM файлове не се използват за обработка на груповите правила, освен ако сте създали потребителски адм файлове не е на Microsoft. Те се използват само за редактиране и RSoP регистриране Препоръчано от Windows Server 2003 и Windows XP. Тези операционни системи са в техния разширена разширена поддръжка жизнен цикъл. Този тип на файл е заменен в Windows Vista, и централизирана SYSVOL магазин е добавен през 2007 г.

Допълнителна информация

Опцията GPMC инфраструктура статут не разглежда папки извън съдържанието на папката на политиките. Например тя не разглежда NETLOGON или хранилището на централната ADMX PolicyDefinitions папка.

За Още действия информация щракнете върху следните номера за да видите статиите в база знания на Microsoft:
929841Как да се създаде Център за помощ магазина за административните шаблони за правила на групата файлове в Windows Vista

813338 Как да намалите размера на SYSVOL чрез премахване на административни шаблони (.adm файловете)

Свойства

ID на статията: 2741591 - Последна рецензия: 27 ноември 2012 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Ключови думи: 
kbmt KB2741591 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2741591

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com