Κλωνοποίηση ελεγκτή τομέα αποτυγχάνει με σφάλμα 8610 στο αρχείο καταγραφής dcpromo.log

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2742916 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονικά διαμορφωμένη συστοιχία τομέα ελεγκτή (Εικονικά) κλωνοποίηση δυνατότητα που εισήγαγε το 2012 διακομιστή των Windows. Μετά την κλωνοποίηση έναν νέο ελεγκτή τομέα, μπορείτε να βρείτε ότι ο διακομιστής ξεκινά σε κατάλογο υπηρεσιών επισκευής λειτουργία (DSRM). Εάν εξετάζετε το c:\windows\debug\dcpromo.log, μπορείτε να βρείτε την καταχώρηση του παρακάτω σφάλματος:

8610


Αυτός ο κωδικός σφάλματος που μεταφράζονται σε 0x21a2, η οποία έχει ως εξής:
ERROR_DS_ROLE_NOT_VERIFIED

Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της ιδιοκτησίας ρόλου FSMO, επειδή το διαμέρισμα του καταλόγου δεν έχει αναπαραχθεί με επιτυχία με τουλάχιστον έναν συνομιλητή αναπαραγωγής

Αιτία

Κλωνοποίηση Εικονικά απαιτεί μια 2012 διακομιστή Windows εξομοιωτή πρωτεύοντα ελεγκτή τομέα (PDCe). Στην περίπτωση αυτή, το PDCe είναι ανιχνεύσιμη με χρήση του εντοπισμού ελεγκτή τομέα (εντοπισμός, επίσης γνωστό ως "DCLocator") και το σύστημα ονομάτων τομέα (DNS) και το PDCe εκτελείται το σωστό λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, το PDCe πρόσφατα μεταφέρθηκε από άλλο διακομιστή. Και το PDCe δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη εισερχόμενης αναπαραγωγής (επίσης γνωστό ως "Εισερχόμενα") το διαμέρισμα τομέα για να μάθετε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κατοχής PDCe FSMO πριν το PDCe να επαναβεβαιώνει την κατοχή αυτού του ρόλου (INITSYNC).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

  1. Σας επιτρέπουν την αναπαραγωγή PDCe υπηρεσίες τομέα Active Directory με τουλάχιστον ένα συνεργάτη ή Dssites.msc ή repadmin.exe για να ενεργοποιούν την άμεση αναπαραγωγή
  2. Εκτελέστε τις ακόλουθες εντολές από μια γραμμή εντολών με αυξημένα δικαιώματα:

    Safeboot/DeleteValue BCDedit.exe

    Shutdown.exe /r /t 0

  3. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής είναι κλωνοποιήθηκε με επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. DSRM εκ προθέσεως ενεργοποιείται ως μέρος της διαδικασίας κλωνοποίησης για την προστασία του δικτύου και του τομέα από ελεγκτές τομέα που έχει αναπαραχθεί.

Κατάσταση λειτουργίας συντήρησης υπηρεσιών καταλόγου κλήθηκε κατάσταση επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου σε προηγούμενα λειτουργικά συστήματα Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων και αντιμετώπισης Εικονικά καθώς και λεπτομέρειες και οδηγίες βήμα προς βήμα, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/hh831734.aspx
http://go.Microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=236370

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2742916 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2742916 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2742916

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com