Tjenesten Microsoft Exchange Transport starter ikke automatisk etter at det er installert en oppdatering for Exchange

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2743871
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Anta at du har Microsoft Forefront beskyttelse 2010 Exchange Server (FPE) installert i 2010 for Microsoft Exchange Server-miljø. Når Forefront-tjenester kjører, kan du installere en Exchange-oppdatering på en Exchange Server-2010-server. I dette tilfellet installasjonsprosessen tar lang tid, og Transport for Microsoft Exchange-tjenesten starter ikke automatisk etter at installasjonen er fullført.

Årsak

Dette problemet oppstår på grunn av et problem i interaksjonen mellom Exchange-tjenester og Forefront-tjenester under installasjonen.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan du installere samleoppdateringen for følgende:
2706690 Beskrivelse av samleoppdatering 4 for Exchange Server 2010 Service Pack 2

Obs! Starter med oppdatering 4 for samleoppdatering for Exchange Server 2010 Service Pack 2, samleoppdatering oppsett og installasjon prosessen stopper og starter Forefront-tjenester på nytt automatisk. Derfor, hvis du installerer denne samleoppdateringen eller en senere samleoppdatering, du har ikke til å deaktivere manuelt og starte Forefront-tjenestene på nytt under installasjonsprosessen.

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, Deaktiver manuelt Forefront services før du installerer samleoppdateringen for Exchange, og start deretter Forefront-tjenester etter at installasjonen er fullført.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Mer informasjon

For mer informasjon om Forefront beskyttelse 2010 for Exchange Server, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Forefront beskyttelse 2010 for Exchange Server
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du aktiverer eller deaktiverer Forefront Security ved hjelp av kommandoene for FSC-verktøyet, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Generell informasjon om verktøyet for FSC
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan deaktivere og aktivere Forefront-tjenester ved å bruke PowerShell skript, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Eksempelskript til å deaktivere og aktivere Forefront service under oppdateringsbehandling

Egenskaper

Artikkel-ID: 2743871 - Forrige gjennomgang: 7. september 2012 - Gjennomgang: 2.0
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2743871 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2743871

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com