Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για τη βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript: 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2744862 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει το θέμα που διορθώνεται με την ενημερωμένη έκδοση για τη βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript.

Το θέμα που διορθώνεται με την πιο πρόσφατη έκδοση της βιβλιοθήκης του Windows για JavaScript (Microsoft.WinJS.1.0.9200.20498)

  • Όταν δημιουργείτε προσωρινά αντικείμενα που αναφέρονται σε μεγάλης διάρκειας δεδομένων στα Windows 8, apps χώρου αποθήκευσης των Windows που βασίζονται στη βιβλιοθήκη του Windows για JavaScript εμπειρία "διαρροές" μνήμης. Επιπλέον, εάν ένα πρόγραμμα ακρόασης της σύνδεσης έχει ένα κράτος, όλα τα προγράμματα ακρόασης σύνδεσης μπορεί να παραμένει προσωρινά αντικείμενα.

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες για τους οικιακούς χρήστες

Δεν έχετε να κάνετε επιπλέον ενέργειες.

Η βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας κατά την εγκατάσταση ή ενημέρωση μιας εφαρμογής Windows 8 που εξαρτάται από το.

Πληροφορίες για προγραμματιστές

Εάν αναπτύσσετε και εντοπισμό σφαλμάτων σε εφαρμογές που εξαρτώνται από τη βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript, λήψη της τελευταίας έκδοσης των επεκτάσεων Visual Studio για τη βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Λήψη επεκτάσεων Visual Studio για τη βιβλιοθήκη των Windows για JavaScript

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2744862 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbmt KB2744862 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2744862

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com