Descrierea de set de actualizări 9 pentru Exchange Server 2007 pachet Service Pack 3

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2746157 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Microsoft a lansat 9 de set de actualizări pentru Microsoft Exchange Server 2007 pachet Service Pack 3 (SP3). Acest pachet de actualizare din 11 decembrie 2012. Acest articol descrie următoarele informații despre pachetul de actualizare:
  • Probleme care se rezolvă set de actualizări
  • Cum se obține set de actualizări
  • Cerințe preliminare pentru a instala set de actualizări

Introducere

Probleme care se rezolvă set de actualizări


set de actualizări 9 pentru Exchange Server 2007 SP3 adrese vulnerabilitățile descrise în Microsoft Security Bulletin MS12-080. Această actualizare rezolvă, de asemenea, următoarea problemă:
2748658 Procesul de EdgeTransport.exe se blochează pe un server Exchange Server 2007 Hub Transport dacă serverul procesează o singură ocurență a unei întâlniri recurente

Rezoluție

Actualizați informațiile de cumulare multinivel

Pentru a descărca și a instala 9 de set de actualizări pentru Exchange Server 2007 SP3, du-te la următorul site Web Microsoft Update:
http://Update.Microsoft.com


Notă Microsoft Update does nu detect Update rollups pentru Exchange Server 2007 pe cluster sisteme de Exchange Server 2007.

Poate doriți să implementați 7 de set de actualizări pentru Exchange Server 2007 SP3 mai multe computere care execută Exchange Server 2007. Sau, poate doriți să implementați 7 de set de actualizări pentru Exchange Server 2007 SP3 grupate serverele care execută Exchange Server 2007. set de actualizări este disponibilă de la Microsoft Download Center.

set de actualizări este disponibil pentru descărcare de pe următorul site Web Microsoft Download Center:
Descărcați acum pachetul Exchange2007-KB2746157-x 64.

Data lansării: 11 decembrie 2012

Importante

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Serviciile solicitate sunt repornit automat atunci când se aplică acest pachet de actualizare.

Eliminarea informații

Pentru a elimina 9 set de actualizări pentru Exchange Server 2007 SP3, utilizați elementul Adăugare sau eliminare programe din Panou de control pentru a elimina actualizarea 2746157.

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia utilizată de Microsoft pentru a descrie actualizările de software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2746157 - Ultima examinare: 17 decembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup atdownload kbmt KB2746157 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2746157

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com