ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Υψηλή χρήση της CPU όταν εκτελείτε μια πρόταση UPDATE που περιλαμβάνει ένα "όπου ΤΡΈΧΟΥΣΑ του <cursor>" ρήτρα στον SQL Server 2008</cursor>

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2746341 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 ως ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 Service Pack 3 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε εφαρμόσει αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 6 για Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 2 ή νεότερη έκδοση. Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε μια πρόταση UPDATE που περιλαμβάνει ένα "ΌΠΟΥ ΤΗΣ ΤΡΈΧΟΥΣΑΣ δρομέας"ρήτρα για να ενημερώσετε έναν πίνακα, η διαδικασία Sqlservr.exe αντιμετωπίζει υπερβολική χρήση της CPU.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός σφάλματος προστασίας Απόκριες που έχει εισαχθεί στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Υπάρχει μια εξαιρετική κόστος σε αυτήν τη λειτουργία όταν εκτελείται η πρόταση UPDATE σε μια συναλλαγή μακράς διαρκείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία Αποκριές στον SQL Server, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web Microsoft ιστολόγια:
http://blogs.MSDN.com/b/craigfr/Archive/2008/02/27/halloween-Protection.aspx

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημείωση Αυτή η ενημέρωση κώδικα είναι ενεργοποιημένη μόνο υπό σημαία παρακολούθησης 2430. Και θα πρέπει να ενεργοποιηθούν ανά περίοδο λειτουργίας.

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφοριών

SQL Server 2008 Service Pack 3

Η επιδιόρθωση για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 7 για SQL Server 2008 Service Pack 3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2008 Service Pack 3, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2738350 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 7 για SQL Server 2008 Service Pack 3
Σημείωση Επειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 Service Pack 3 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2629969 Δημιουργεί το SQL Server 2008 που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2746341 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
  • Microsoft SQL Server 2008 Express
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2746341 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2746341

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com