Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση εγγράφου του Office στην αρχική μορφή όταν ανοίγει σε πλαίσιο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 274810 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR274810
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν μια ιστοσελίδα περιέχει μια σύνδεση σε ένα έγγραφο του Microsoft Office και αυτή η σύνδεση να περιέχεται σε ένα πλαίσιο, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο στην αρχική του μορφή Εάν ενεργοποιήσετε το έγγραφο στο πλαίσιο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο μόνο σε μορφή HTML.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πιο πρόσφατο service pack για τον Internet Explorer 5.5, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
267954 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack για το Internet Explorer 5.5

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά και αποθηκεύστε το έγγραφο στην αρχική του μορφή, πρέπει να ανοίξετε το αρχείο σε ένα νέο παράθυρο. Μπορείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο σε ένα νέο παράθυρο με ένα από τα παρακάτω βήματα:
 • Κάντε δεξιό κλικ στη σύνδεση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα σε νέο παράθυρο.
 • Ρυθμίστε τις παραμέτρους της σύνδεσης στο διακομιστή για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο πληκτρολογώντας _ (κενό) στο τέλος της σύνδεσης.
 • Ρυθμίστε τις παραμέτρους των υπολογιστών-πελατών, για να ανοίξετε όλες τις συνδέσεις εγγράφου σε νέο παράθυρο.

Κατάσταση

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μία από τις λύσεις, μια ενημέρωση κώδικα είναι διαθέσιμη και περιλαμβάνεται στο Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 (SP2). Αφού εφαρμόσετε την ενημέρωση κώδικα, πρέπει να κάνετε κλικ μακριά από στο έγγραφο, όταν είναι ανοικτό στο πλαίσιο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πλήκτρο tab για να ανακτήσετε την εστίαση στο έγγραφο. Αφού το έγγραφο ανακτήσει την εστίαση, είστε σε θέση να το αποθηκεύσετε στην αρχική μορφή του εγγράφου.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του Internet Explorer να ανοίγει συνδεδεμένα αρχεία στο Word αντί σε πρόγραμμα περιήγησης στο παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του Internet Explorer για να ανοίξετε συνδεδεμένα αρχεία στο Word αντί σε πρόγραμμα περιήγησης στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
254918 Q254918 - WD2000: Τρόπος αλλαγής του Internet Explorer για να ανοίξετε τα συνδεδεμένα αρχεία στο Word αντί σε πρόγραμμα περιήγησης

Αναφορές

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 274810 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbenv kbie550presp2fix kbprb kbmt KB274810 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:274810

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com