ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: "η ψηφιακή υπογραφή της εφαρμογής έχει σφάλμα. Θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή;"μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με μια κορμός Forefront Unified Access Gateway 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2748175 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν συνδέεστε σε έναν Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 κορμός, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web εκτός του Internet Explorer, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους που μοιάζει με το ακόλουθο:
Ψηφιακή υπογραφή της εφαρμογής έχει σφάλμα. Θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή;

Για παράδειγμα, αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Mozilla Firefox.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή έληξε η ψηφιακή υπογραφή του στοιχείου του υπολογιστή-πελάτη βασισμένη σε Java.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το service pack που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2710791 Περιγραφή του Service Pack 2 για το Forefront Unified Access Gateway 2010

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) στο μήνυμα λάθους για να εκτελέσετε την εφαρμογή. Το μήνυμα λάθους έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και μπορεί να παραβλεφθεί με ασφάλεια.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2748175 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2748175 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2748175

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com