Απρόβλεπτη συμπεριφορά σε περίπτωση μετεγκατάστασης ενός προφίλ περιαγωγής χρήστη από τα Windows 8 σε Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2748329 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα Windows 7 και τα Windows 8 διαθέτουν διαφορετικές μορφές προφίλ χρήστη. Όταν ένας χρήστης ο οποίος διαθέτει ένα προφίλ στα Windows 7 συνδέεται για πρώτη φορά σε υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 8, γίνεται ενημέρωση του προφίλ χρήστη στη νέα μορφή των Windows 8. Αφού συμβεί αυτό, το προφίλ χρήστη παύει να είναι πλέον συμβατό με υπολογιστές που βασίζονται σε Windows 7. Ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες" για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζει αυτό το ζήτημα τα προφίλ περιαγωγής και τα υποχρεωτικά προφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Προφίλ περιαγωγής

Όταν ένας χρήστης ο οποίος διαθέτει ένα προφίλ στα Windows 7 συνδέεται για πρώτη φορά σε υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 8, γίνεται ενημέρωση του προφίλ χρήστη στη νέα μορφή των Windows 8. Η μορφή προφίλ χρήστη των Windows 8 δεν είναι συμβατή με τους υπολογιστές που βασίζονται στα Windows 7.

Αν ένας χρήστης πρέπει να κάνει εναλλαγή μεταξύ υπολογιστών που βασίζονται σε Windows 7 και Windows 8, τότε θα πρέπει να ρυθμίσετε τη ρύθμιση Πολιτικής ομάδας Ορισμός διαδρομής προφίλ περιαγωγής για όλους τους χρήστες που συνδέονται σε αυτόν τον υπολογιστή (Set roaming profile path for all users logging onto this computer) για τους υπολογιστές. Τώρα, ο χρήστης διαθέτει ξεχωριστά προφίλ χρήστη στα Windows 7 και τα Windows 8 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τον εκάστοτε υπολογιστή στον οποίο πραγματοποιεί είσοδο ο χρήστης. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ανακατεύθυνση φακέλων για να παρέχεται πρόσβαση στα δεδομένα του χρήστη όταν χρησιμοποιείται κάποιο εκ των δύο προφίλ χρήστη.

Υποχρεωτικά προφίλ

Για τα υποχρεωτικά προφίλ απαιτείται ιδιαίτερη μεταχείριση. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ περιαγωγής στα Windows 7 και ένα προφίλ περιαγωγής στα Windows 8. Οι χρήστες των Windows 7 πρέπει να είναι έτσι ρυθμισμένοι ώστε να χρησιμοποιούν τη διαδρομή προφίλ περιαγωγής στα Windows 7, ενώ οι χρήστες των Windows 8 πρέπει να είναι έτσι ρυθμισμένοι ώστε να χρησιμοποιούν τη διαδρομή προφίλ περιαγωγής στα Windows 8.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση Πολιτικής ομάδας Ορισμός διαδρομής προφίλ περιαγωγής για όλους τους χρήστες που συνδέονται σε αυτόν τον υπολογιστή (Set roaming profile path for all users logging onto this computer), μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία του Microsoft TechNet στο Web: Λάβετε υπόψη ότι η ρύθμιση πολιτικής Ορισμός διαδρομής προφίλ περιαγωγής για όλους τους χρήστες που συνδέονται σε αυτόν τον υπολογιστή (Set roaming profile path for all users logging onto this computer) ισχύει επίσης για λογαριασμούς τοπικών χρηστών στο Windows Server 2008. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft: 
958736 Η ρύθμιση Πολιτικής ομάδας "Ορισμός διαδρομής προφίλ περιαγωγής για όλους τους χρήστες που συνδέονται σε αυτόν τον υπολογιστή" επίσης ισχύει για λογαριασμούς τοπικού χρήστη στον Windows Server 2008
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ανακατεύθυνση φακέλων, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία του Microsoft TechNet στο Web:
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2748329 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbinfo kbexpertiseadvanced kbsurveynew KB2748329

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com