Windows 8 mogelijk geen verbinding maken met een Cisco-routers

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2749073 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Windows 8 clients niet mogelijk verbinding maken met bestaande draadloze infrastructuur met behulp van een Cisco-routers, terwijl Windows 7 en XP-machines.


Oorzaak


Windows 8 kunnen problemen optreden wanneer de Cisco Unified draadloos netwerk verbinding probeert te maken.  Als de client is Sleutelbeheer WPA of WPA2 met AES-codering gebruikt, kan de verbinding mislukken.  Met 'client debug"op de draadloze LAN-Controller, wordt een bericht van de volgende strekking weergegeven:

 
*dot1xMsgTask: Jun 12 20:23:37.471: 00:11:22:33:44:55 Retransmit failure for
EAPOL-Key M1 to mobile 00:11:22:33:44:55, retransmit count 5, mscb deauth count 0Windows 8 ondersteunt IEEE 802.11w (2009) opgenomen in het besturingssysteem. De uitvoering van de Client voldoet aan de IEEE 802.11w specificatie. Alle Windows 8 gecertificeerd WLAN Miniport-stuurprogramma's vereist zijn ter ondersteuning van IEEE 802.11w via Windows Hardware-certificatieprogramma.  Wanneer Windows 8-clients verbinding maken met van Cisco MFP staat APs, wordt de verbinding mislukt. Deze fout is het gevolg van een interoperabiliteitsprobleem tussen Windows 8 IEEE 802.11w implementatie en MFP-implementatie van Cisco op hun APs. Het Toegangspunt rapporteren niet de juiste "Descriptor sleutel versie' voor M1 in 4 way handshake. De client verbreekt de onverwachte M1 en aldus de 4-way-handshake mislukt.   Oudere clients die geen 802.11w ondersteunen geen dit probleem.

Oplossing

Het probleem is het gevolg van Cisco MFP-implementatie. De Cisco-verwijzing voor dit probleem is CSCua29504. Er zijn 2 bekende oplossingen voor dit probleem:

1. De Controller om bijgewerkte Firmware-Image bijwerken: Cisco is het probleem opgelost in de release van een update. U kunt de bijgewerkte software downloadenhttps://supportforums.Cisco.com/Docs/doc-27213. Deze optie wordt sterk aanbevolen. Deze afbeelding heeft een oplossing voor het melden van juiste 'sleutel descriptor versie' voor M1 van 4 manier handshake berichten. 4 manier handshakes voltooid dus tot stand brengen van een verbinding. De hierboven beschreven probleem oplossen Hiermee wordt en kunt u alle functies van Windows WLAN-8.

2. Terugkeren naar Pre-Windows 8-stuurprogramma's. Een andere mogelijkheid is terugkeren naar pre-Windows 8-stuurprogramma's. Deze stuurprogramma's kunnen worden verkregen van de fabrikant van de hardware of de website.

Houd er rekening mee dat deze aanpak alle Windows 8 specifieke WLAN-functies uitschakelen worden en gebruikerservaring gelijk aan de mogelijkheden die worden ondersteund door de stuurprogramma's voor pre-Windows 8 is.


Meer informatie


De informatie en de oplossing in dit document geeft de huidige visie van Microsoft Corporation op deze problemen op de datum van publicatie. Deze oplossing is beschikbaar via Microsoft of via een externe provider. Microsoft beveelt geen specifieke eventuele derden of derden oplossing die in dit artikel worden beschreven. Er mogelijk ook andere derden of oplossingen van derden die niet wordt beschreven in dit artikel. Omdat Microsoft reageren moet op veranderende marktomstandigheden, mag deze informatie niet worden beschouwd als een toezegging als u door Microsoft. Microsoft kan niet garanderen of de juistheid van de informatie of van de oplossingen die wordt aangeboden door Microsoft of door de genoemde derden onderschrijven.

Microsoft biedt geen garanties en sluit alle verklaringen, garanties en voorwaarden of uitdrukkelijk, impliciet of wettelijk zijn. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot de verklaringen, garanties of voorwaarden van titel, inbreuk, toereikende voorwaarde, verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel, met betrekking tot enige service, oplossing, product, of ander materiaal of informatie. In geen geval zal Microsoft aansprakelijk voor elke oplossing van derden die in dit artikel worden vermeld.

Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2749073 - Laatste beoordeling: maandag 10 december 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 N
  • Windows 8 Pro
Trefwoorden: 
kbmt KB2749073 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2749073

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com