Το Windows Phone δεν λειτουργεί ή να ανταποκρίνεται όπως αναμενόταν

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2749480 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Σας Phonestops Windows λειτουργεί σωστά ή δεν αποκρίνεται. Για παράδειγμα:
 • Όταν ξεκινάτε το τηλέφωνό σας, εισέρχεται και δεν ενεργοποιήσετε τελείως. Θα εμφανιστούν ένα θαυμαστικό μεγάλη, ένας συνδυασμός ενός πηδαλίου και Κεραυνός, λογότυπο του κατασκευαστή του τηλεφώνου σας ή ένα ζεύγος του κιβωτίου ταχυτήτων.
 • Όταν κτυπήσετε, κίνηση ή οπτική γωνία της οθόνης του τηλεφώνου σας, δεν υπάρχει απόκριση.
 • Ορισμένες από τις εφαρμογές σας ή τα παιχνίδια δεν λειτουργούν όπως αναμένεται.

Τι να προσπαθήσετε

Δοκιμάστε τις παρακάτω λύσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα. Παρουσιάζονται με τη σειρά από την πιο εύκολη έως την πιο δύσκολη.

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 • Για να επανεκκινήσετε το τηλέφωνο κανονικά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας , μέχρι να δείτε την Ολίσθηση προς τα κάτω, για να διακόψετε την τροφοδοσία, τότε κίνηση προς τα κάτω. Όταν είναι απενεργοποιημένη, πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.
 • Εάν αυτή η ακολουθία επανεκκίνηση δεν λειτουργεί για το τηλέφωνό σας, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω επιλογές:
  • Πιέστε και κρατήστε την ισχύ και τα κουμπιά Μείωση έντασης για 10 δευτερόλεπτα. Αυτό πρέπει να πάρετε το τηλέφωνό σας για να κάνετε επανεκκίνηση και να ανταποκριθεί σωστά ξανά.
  • Εάν το τηλέφωνό σας έχει μια μπαταρία αντικατάστασης, αφαιρέστε και τοποθετήστε ξανά την μπαταρία που είναι τοποθετημένα στο πίσω πλαίσιο του τηλεφώνου σας. Πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed


Ενημερώσετε το τηλέφωνό σας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού να προσθέσετε νέες δυνατότητες που βελτιώνουν τις επιδόσεις και τη σταθερότητα του τηλεφώνου σας και μπορεί να λάβετε την εργασία ξανά. Εάν επανεκκινήσετε το τηλέφωνο δεν επιλύσει το ζήτημά σας, προσπαθήστε να ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση του Windows Phone 8.

Για να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σκουπίδια αριστερά στη λίστα εφαρμογών , Ρυθμίσεις, στη συνέχεια, Ενημέρωση του τηλεφώνου.
 2. Κτυπήστε την επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις.
  ΣημείωσηΊσως χρειαστεί να κάνετε λίγο χώρο στο τηλέφωνό σας για την ενημερωμένη έκδοση. Εάν είναι απαραίτητο, διαγραφή apps, μουσική, βίντεο ή άλλα μέσα, πριν από την ενημέρωση του τηλεφώνου.

Πώς να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση

 1. Κτυπήστε το στοιχείο λήψης , όταν σας ζητηθεί.
 2. Κάντε ένα από τα εξής:
  • Κτυπήστε στην εγκατάσταση, κτυπήστε στην επιλογή Εμφάνιση λεπτομερειών και πάλι στο κουμπί εγκατάσταση . Το τηλέφωνό σας θα κάντε επανεκκίνηση και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση.
  • Κτυπήστε το στοιχείο Postpone εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση αργότερα. Για να ξεκινήσετε πάλι την ενημερωμένη έκδοση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   2787169
   , και έπειτα κτυπήστε το Τηλέφωνο.

  ΣημείωσηΑυτό συνήθως διαρκεί 5 έως 10 λεπτά, για να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση, αλλά ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο.
 3. Μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας, περιμένετε να μετεγκαταστήσετε τις ρυθμίσεις και έπειτα κτυπήστε το κάνει για να ολοκληρώσετε την ενημέρωση.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed


Επαναφορά και να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Επαναφορά το τηλέφωνό σας θα επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν την πρώτη φορά που θα την ενεργοποιημένη. Θα διαγραφούν όλες σας προσωπικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων κειμένου και εφαρμογές που έχετε λάβει, και το τηλέφωνο, θα γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παρακάτω δίνονται δύο σύνολα βημάτων για να ακολουθήσετε, ανάλογα με το αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα οθόνη ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας ή όχι.

Εάν έχετε πρόσβαση σε οθόνη ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας:
Συγχρονισμός των δεδομένων σας πριν από την επαναφορά και την επαναφορά. Εάν αποφασίσετε να επαναφέρετε σας 8 Windows Phone, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα apps, μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες και για να σας λογαριασμό Microsoft στο σύννεφο εκ των προτέρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με το τηλέφωνό σας, ανατρέξτε στο θέμαΔημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ενδιαφερόντων μου.

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας πληροφορίες για το σύννεφο:
 1. Σκουπίδια αριστερά προς το Λίστα εφαρμογών, κτυπήστε την επιλογή Ρυθμίσεις
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2787170
  , και στη συνέχεια, κτυπήστε την εντολή Backup.
 2. Κτυπήστε App λίστα + ρυθμίσειςκαι, στη συνέχεια, κτυπήστε στην επιλογή Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας τώρα.

Για να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας:
 1. Κτυπήστε σχετικά μεκαι, στη συνέχεια, κτυπήστε Επαναφορά του τηλεφώνου σας.
 2. Θα λάβετε δύο προειδοποιητικά μηνύματα. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, κτυπήστε Ναικαι στη συνέχεια πάλι στο κουμπί Ναι . (Ίσως χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία).
Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε σελίδα ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας:
 1. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας.
 2. Ενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας ξανά πιέζοντας τον τόμο πατημένο κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2787168
  .
 3. Στη συνέχεια, επαναφέρετε το τηλέφωνο πατώντας τα παρακάτω τέσσερα κουμπιά με την εξής σειρά: Αύξηση έντασης, Μείωση έντασης, ενέργειας, Μείωση έντασης ήχου.
 4. Το τηλέφωνό σας θα πρέπει τώρα να επαναφέρετε και να γίνει επανεκκίνηση. (Ίσως χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία).


Για να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας

Μόλις γίνει επαναφορά σας 8 Windows Phone, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε το τηλέφωνο ξανά, σαν να είχε μόλις αγοράσατε. Κατά τη διαδικασία "Ας ξεκινήσουμε", εισαγάγετε το λογαριασμό Microsoft που εισαγάγατε αρχικά. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα προηγούμενο σημείο επαναφοράς. Εάν λάβετε μια λίστα με σημεία επαναφοράς, επιλέξτε το πιο πρόσφατο σημείο.

 1. Όταν καθορίζετε πρώτα το τηλέφωνό σας, εισέλθετε χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιήσατε όταν δημιουργήσατε το αντίγραφο ασφαλείας.
 2. Όταν σας ζητηθεί να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας, κτυπήστε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κτυπήστε στο κουμπί Επόμενοκαι στη συνέχεια πάλι στο κουμπί Επόμενο .
 3. Περιμένετε για το αντίγραφο ασφαλείας για να κάνετε λήψη και, στη συνέχεια, κτυπήστε στο κουμπί Επόμενο.
 4. Κάντε ένα από τα εξής:
  1. Πληκτρολογήστε τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς σας επαναφορά και, στη συνέχεια, κτυπήστε στο κουμπί Επόμενο.
  2. Κτυπήστε το κουμπί Παράλειψη , εάν θέλετε να εισαγάγετε τους κωδικούς πρόσβασής σας αργότερα.
 5. Κτυπήστε ολοκληρώθηκε.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed


Επαναφέρετε το τηλέφωνό σας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Το Εργαλείο αποκατάστασης Nokia λογισμικού είναι διαθέσιμη για τους κατόχους Nokia Lumia να χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τα τηλέφωνα που έχουν λογισμικό ή προβλήματα ενημερωμένη έκδοση λογισμικού (π.χ., εάν το τηλέφωνό σας δεν αποκρίνεται, φαίνεται να έχει κολλήσει, ή δεν ξεκινά).
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Βοήθεια

Community Forum
Get help from the knowledgeable Windows Phone Community.

Contact Us
View other helpful articles and contact information.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2749480 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Phone 8 for Consumers
 • Windows Phone 7 Consumer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwp8 kbwp7 kbmt KB2749480 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2749480

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com