FIX: Een client die Forefront Unified Access Gateway 2010 gebruikt naar een website van Outlook Web App kan ontvangen HTTP 500-fouten af en toe in plaats van een foutpagina Forefront Unified Access Gateway 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2749825 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Foutbericht HTTP 500-fouten af en toe wanneer u probeert toegang tot webtoepassingen via Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 als u bent niet gemachtigd voor toegang tot de toepassing. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden wanneer u geen lid van een gemachtigde groep bent of wanneer u niet voldoen aan het toegangsbeleid voor Unified Access Gateway eindpunt voor de toepassing.

Als u de webpagina bijwerken, de HTTP 500-fout kan worden vervangen door de juiste 'u bent niet gemachtigd'-fout pagina. Dit probleem komt alleen op aanvragen voor een uitgegeven toepassing Outlook Web App (OWA). Maar dit probleem kan ook gevolgen hebben voor andere toepassingen. Dit probleem treedt alleen op als u Outlook Anywhere of Microsoft Exchange ActiveSync van de dezelfde stam publiceren.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Unified Access Gateway een groep objecten die worden gebruikt onderhoudt voor het opslaan van informatie over binnenkomende aanvragen. Wanneer een nieuwe aanvraag bij de server Unified Access Gateway aankomt, Unified Access Gateway wordt een object uit de groep en de waarden van eigenschappen van het object kunnen worden gelezen. Een van de eigenschappen definieert of de clienttoepassing voor de aanvraag fout gegenereerd HTML pagina's, zoals voor alle webbrowsers ondersteunen kan of de clienttoepassing kan alleen HTTP-foutwaarden, zoals ondersteuning voor Microsoft Outlook of Exchange ActiveSync. In sommige gevallen de eigenschap wordt niet opnieuw ingesteld correct wanneer een object wordt geretourneerd naar de groep. Als een nieuwe aanvraag voor OWA gebruikmaakt van een object dat eerder werd gebruikt voor het verwerken van een aanvraag voor Outlook Anywhere of Exchange ActiveSync, kan Access Gateway Unified ten onrechte een HTTP-statuscode retourneren naar de browser omdat de waarde van de eigenschap onjuist is.

Oplossing

Installeer het servicepack dat is beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel als oplossing voor dit probleem:
2710791 Beschrijving van servicepack 2 voor Forefront Unified Access Gateway 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Referenties

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2749825 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 december 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010
  • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2749825 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2749825

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com