"03h kivétel a következő Modulban" Hibaüzenetet kapjaa Windows ME Indulásakor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 275003 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU275003
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Ha ezt a cikket a Microsoft Súgó és Támogatás -ról nézi és ki szeretné nyomtatni, nyomja meg a CTRL+P-t. Az ezzel összefüggő menü megjelenítéséhez kattintson a Jobboldali Egérgombbal.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Miután a Lemez Töredezetség Mentesítő segédprogramot használta (vagy egy harmadik fél töredezettség mentesítő segédprogramját) a számítógép helyesen működik tovább. Ugyanakkor, ha újraindítja a számítógépet a következő hibaüzenetet kapja:
A Scandskw O3H végzetes kivételt okozott a user32.dll modulban

Mprexe végzetes kivételt okozott a user32.dll modulban

Statemgr O3H végzetes kivételt okozott a user32.dll modulban

Rundll32 O3H végzetes kivételt okozott a user32.dll modulban

Mstask O3H végzetes kivételt okozott a user32.dll modulban
Hibaüzenetet kap a források hosszú karakterláncáról, mindegyikről, mely vagy a Gdi32.dll vagy a Winmm.dll fájlra mutat.

Oka

A következő fájlok megsérültek a Cmapieng.vxd miatt:
User32.dll
Gdi32.dll
Winmm.dll

A megoldás

A probléma megoldásához a következő lépéseket tegye:
 1. Helyezze be a Windows Me Indítólemezt a számítógépbe és indítsa újra.
 2. Az Indító menüben kattintson a A számítógép indítása CD-ROM támogatással .
 3. Gépelje be a következő parancsokat és mindegyik után nyomja meg az ENTER-t. A parancsokban a windows azt a mappát jelöli, ahova a Windows-t telepítette:
  c:
  cd windows \system
  ren user32.dll user32.dlx
  ren gdi32.dll gdi32.dlx
  ren winmm.dll winmm.dlx
  a:
  smartdrv.exe
  ext.exe
 4. Amikor jelzést kap, hogy "Kérem, Adja meg a Windows CAB fájl elérési útvonalát", gépelje be cd-rom :\win9x , ahol cd-rom az a meghajtó jel, amely a CD-ROM meghajtóját jelöli. Ezután nyomja meg az ENTER-t. Ez a jel különbözhet az eddigitől, ha az Indítólemezt használja. MEGJEGYZÉS: Néhány Windows Me OEM telepítés cabinet fájljai a merevlemezen találhatók. Az alapértelmezett helye ezeknek a fájloknak a C:\Windows\Options\Install mappa és ezért ezt az elérési útvonalat kell begépelni, amikor jelzést kap arra, hogy "Kérem adja meg a Windows CAB fájl elérési útvonalát". Ugyanakkor, ha a cabinet fájlok nincsenek ezen a helyen és nincs Windows Me CD-ROM-ja, vegye fel a kapcsolatot a hardver gyártójával a fájlok megkeresése érdekében.
 5. Amikor a jelzés megjelenik "Kérem adja meg a kicsomagolni kívént fájl nevét", gépelje be user32.dll gdi32.dll winmm.dll és nyomja megaz ENTER-t.
 6. Amikor megjelenik a "Kérem agyja meg a kicsomagolás helyét ", gépelje be meghajtó :\ windows \system , ahol a meghajtó :\ windows az a meghajtó és mappa, amelyikbe a Windows-t telepítette, majd nyomja meg az ENTER-t.
 7. Ellenőrizze a megjelenített információt. Ha az helyes, nyomja meg az I-t és utána az ENTER-t.
 8. Gépelje be a következő parancsokat, ahol windows magának a Windows-nak a mappája és nyomja meg az ENTER-t minden parancs után:
  c:
  cd \ windows
  ren cmapieng.vxd cmapieng.vxx
  MEGJEGYZÉS: ha a Cmapieng.vxd fájl nem létezik a C:\Windows mappában, ellenőrizze a fájl meglétét a C:\Program Files\Cybermedia mappában miután újraindította a Windows-t. Ezutá nevezze át a fájlt. Esetleg használja a Rendszerbeállító Segédprogramot a Cmapieng.vxd fájl betöltésének tiltásához. További infromációt, hogy hogyan lehet használni a Rendszerbeállító Segédprogramot az Indítópult elemeinek tiltásához, a következő Microsoft Knowledge Base cikkben talál:
  267288 How to Perform a Clean Boot in Windows Millennium Edition
 9. ha a Cmapieng.vxd fájl nem létezik a C:\Windows mappában, ellenőrizze a fájl meglétét a C:\Program Files\Cybermedia mappában miután újraindította a Windows-t. Ezutá nevezze át a fájlt. Esetleg használja a Rendszerbeállító Segédprogramot a Cmapieng.vxd fájl betöltésének tiltásához. További infromációt, hogy hogyan lehet használni a Rendszerbeállító Segédprogramot az Indítópult elemeinek tiltásához, a következő Microsoft Knowledge Base cikkben talál: Indítsa újra a számítógépet.
 10. ha a Cmapieng.vxd fájl nem létezik a C:\Windows mappában, ellenőrizze a fájl meglétét a C:\Program Files\Cybermedia mappában miután újraindította a Windows-t. Ezutá nevezze át a fájlt. Esetleg használja a Rendszerbeállító Segédprogramot a Cmapieng.vxd fájl betöltésének tiltásához. További infromációt, hogy hogyan lehet használni a Rendszerbeállító Segédprogramot az Indítópult elemeinek tiltásához, a következő Microsoft Knowledge Base cikkben talál: Újra Töredezettség mentesítse a Merevlemezt.


További információ

A következő Network Associates termékek használják a Cmapieng.vxd fájlt, ami a problémát okozza:
Cybermedia's Oil Change
Uninstaller 5-s vagy korábbi verziói
Guard Dog 2.5-s és korábbi verziói
First Aid 97, 98 és 2000
McAfee Utilities 3.0
McAfee Office 2-s verzió
McAfee Office 2000 (3.0-s verzió)
The Help Spot
A következő termékek jelenlegi verziói (2000 Októbere után), nem tartalmazzák a Cmapieng.vxd fájlt:
Uninstaller 6 és későbbi verziói
Guard Dog 3.0
McAfee Utilities 3.1
McAfee Office 3.1 és késöbbi verziói


A következő azon termékek listája, melyek javítást igényelnek a Lemez Töredezettség Mentesítési probléma javításához a Windows Me-ben:
McAfee Office 1.0
McAfee Office 2.0
McAfee Office 2000
McAfee Office 3.11***
First Aid 98**
First Aid 98 Deluxe
First Aid 2000
First Aid 2000 Deluxe
Guard Dog 2.01*
Guard Dog 2.5
Guard Dog 2.05
Internet Guard Dog 3.01
Internet Guard Dog 3.11
McAfee Utilities 3.0
McAfee Utilities 3.01
* A Guard Dog 2.0-t megelőző verzióihoz teljes programfrissítés szükséges.

** A First Aid-t és a First Aid 98 megelőző verzióihoz teljes programfrissítés szükséges.

*** Cmapieng.vxd-t ezek a programok telepítik a merevlemezre, de a Rendzserleíró Adatbázisban nem kerülnek regisztrálásra..

Network Associates a Windows Me felhasználóknak elkészített a javítást. A frissítés beszerzéséhez nézze meg a következő Network Associates Web helyet:
http://download.nai.com/products/retail/english/cmapifix/Cmapifix.exe


MEGJEGYZÉS: A javítások nem teszik ezeket a termékeket Windows Me kompatibilissé. Nézze meg a McAfee oldalát a részletekről és egy Windows ME kompatibilis frissítés beszerzésének lehetőségéről.

A cikkben található, a harmadik-félre vonatkozó információ a szükséges Technikai Támogatás könnyebb megtalálását segíti elő. Ez az információ mindennemű értesítés nélkül megváltozhat. A Microsoft nem garantálnja a harmadik-fél elérhetőségével kapcsolatos információ hitelességét.

A cikkben tárgyalt, harmadék-féltől származó termékek a Microsoft-tól független gyártók terméke; A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 275003 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 3. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kberrmsg kbwinme kbfatalexerr0e kbtool kbprb kb3rdparty kbfatalexerr0d KB275003
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com