Διακομιστές DHCP που αναφέρετε ανακατεύθυνσης διαφορετικά κράτη μέλη ή δεν αναπαράγονται πληροφορίες μίσθωσης DHCP που βασίζεται σε Windows Server 2012 σχέση ανακατεύθυνσης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2751456 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ζητήματα όταν χρησιμοποιείτε ανακατεύθυνσης Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) σε Windows Server 2012:
  • Δύο διακομιστές DHCP σε μια σχέση ανακατεύθυνσης έκθεση ανακατεύθυνσης διαφορετικά κράτη μέλη. Αυτό το ζήτημα προκύπτει ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο και οι δύο διακομιστές.
  • Ορισμένες πληροφορίες μίσθωσης δεν έχει αναπαραχθεί με επιτυχία μεταξύ δύο διακομιστών DHCP Παρόλο που και οι δύο διακομιστές αναφέρουν ένα τυπικό ανακατεύθυνσης κράτος.

Αιτία

Αυτά είναι γνωστά θέματα με DHCP ανακατεύθυνσης στα Windows Server 2012. Αυτά τα ζητήματα παρουσιάζονται όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Υπάρχουσες εμβέλειες μετεγκαθίστανται 2012 διακομιστή των Windows με χρήση εξαγωγή του netsh dhcp server και netsh dhcp server importεντολές. Ή έναν υπάρχοντα διακομιστή DHCP αναβαθμίζεται σε Windows Server 2012.
  • Μια εμβέλεια έχει μία ή περισσότερες κρατήσεις ανενεργές όταν μετεγκατάσταση την εμβέλεια ή όταν αναβαθμίζεται στο διακομιστή DHCP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, εφαρμόσετε το πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2756872 Πρόγραμμα-πελάτης Windows 8 και αθροιστική ενημερωμένη έκδοση των Windows Server 2012 γενική διαθεσιμότητα
Σημείωση Για να επιλύσετε τα θέματα σε μια υπάρχουσα σχέση ανακατεύθυνσης, μπορείτε να διαγράψετε τη σχέση πριν εφαρμόσετε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης, και στη συνέχεια δημιουργήστε ξανά τη σχέση ανακατεύθυνσης. Αυτά τα ζητήματα δεν παρουσιάζονται, αν μια σχέση ανακατεύθυνσης δημιουργείται μετά την εφαρμογή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες εντολές Windows PowerShell για τη μετεγκατάσταση εμβέλειες 2012 διακομιστή των Windows:
  • DhcpServer εξαγωγής
  • Εισαγωγή DhcpServer
Ακολουθεί ένα δείγμα συνόλου εντολών:
Export-DhcpServer $env:SystemRoot\System32\Dhcp\Temp.txt
Import-DhcpServer -BackupPath $env:SystemRoot\System32\Dhcp\Backup -File $env:SystemRoot\System32\Dhcp\Temp.txt -ScopeOverwrite -Leases
Restart-Service DHCPServer

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτά τα ζητήματα δεν παρουσιάζονται, αν το εύρος μετεγκαθίστανται, χρησιμοποιώντας τις εντολές του Windows PowerShell DhcpServer εξαγωγής και Εισαγωγής DhcpServer.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2751456 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2751456 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2751456

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com