Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή τοποθεσιών σε μια εφαρμογή web από μια τοποθεσία των μισθωτών σε άλλη εφαρμογή web στο SharePoint Server 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2752609 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ρυθμίζετε μια συνδρομή τοποθεσίας σε μια εφαρμογή web ενός συμπλέγματος Microsoft SharePoint Server 2013. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην τοποθεσία διαχείρισης μίσθωσης που φιλοξενείται από την εφαρμογή web. Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή τοποθεσιών σε μια εφαρμογή web διαφορετική κάνοντας κλικ στο κουμπί Δημιουργία της τοποθεσίας των μισθωτών, η διαδικασία αποτυγχάνει.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Κάθε εφαρμογή web φιλοξενεί μια τοποθεσία μίσθωσης και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία μίσθωσης που φιλοξενείται από μια εφαρμογή web για να δημιουργήσετε μια συλλογή τοποθεσιών σε μια άλλη εφαρμογή web.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε τις εντολές PowerShell για να δημιουργήσετε μια συλλογή τοποθεσιών σε μια εφαρμογή web. Στη συνέχεια, προσθέστε τη συλλογή τοποθεσιών με τη συνδρομή της τοποθεσίας που έχετε ορίσει. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 • Λάβετε το αναγνωριστικό τοποθεσίας συνδρομή. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή PowerShell:

  GET-SPSiteSubscription
 • Δημιουργήστε μια συλλογή τοποθεσιών που εγγράφεται στη συνδρομή τοποθεσίας. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το Αναγνωριστικό εγγραφής τοποθεσίας για να εκτελέσετε τις παρακάτω cmdlet:

  Νέα SPSite

  Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Νέα SPSite cmdlet, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο στην τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Νέα SPSite

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2752609 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SharePoint Server 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2752609 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2752609

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com