Nem hozható létre webhelycsoport egy webalkalmazást egy másik webalkalmazás a SharePoint Server 2013 a bérlő webhelyről

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2752609 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy egy Microsoft SharePoint Server 2013-farm webes alkalmazásban beállíthatja a webhely-előfizetéshez. Ezt követően a webalkalmazás a bérlői felügyeleti webhelyhez tallózással. Ha megpróbál létrehozni egy webhelygyűjteményt egy másik webalkalmazás az Új bérlő a helyszínen, a folyamat sikertelen lesz.

Oka

Ez szándékosan van. Az egyes webalkalmazások tároló bérlő hely, és a bérlő egy webalkalmazás, webhelycsoport egy másik webalkalmazás létrehozása a webhely nem használható.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához futtassa a PowerShell-parancsok egy webhelycsoport egy webes alkalmazás létrehozása. Adja hozzá a webhelycsoportban, ha azt szeretné, hogy a webhely-előfizetéshez. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:
 • Get a webhely-előfizetés azonosítót. Ehhez futtassa a következő PowerShell-parancsot:

  Get-SPSiteSubscription objektum
 • Hozzon létre egy webhelycsoport, webhely-előfizetés előfizet. Ehhez használja a következő parancsmag futtatásához az előfizetés-azonosító:

  Új SPSite

  Megjegyzés: További információt a Új SPSite a parancsmag, keresse fel a Microsoft webhelyén található következő cikkben:
  Új SPSite

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2752609 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft SharePoint Server 2013
Kulcsszavak: 
kbmt KB2752609 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2752609
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com