U kunt in een webtoepassing uit een huurder site in een andere webtoepassing in SharePoint Server 2013 een siteverzameling maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2752609 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel een abonnement te configureren in een webtoepassing in 2013 van Microsoft SharePoint Server-farm. Vervolgens Bladeren naar een pachtersbeheersite die wordt gehost door de webtoepassing. Wanneer u een siteverzameling maakt in een andere webtoepassing door te klikken op Nieuw op de site van de huurder, mislukt het proces.

Oorzaak

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp. Elke webtoepassing een huurder site gehost en u een huurder-site wordt gehost door een webtoepassing te maken van een siteverzameling in een andere webtoepassing niet gebruiken.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen PowerShell-opdrachten voor het maken van een siteverzameling in een webtoepassing worden uitgevoerd. Vervolgens de siteverzameling toevoegen aan het abonnement dat u hebt geconfigureerd. Voer de volgende stappen uit:
 • De site abonnement-id opgehaald. Hiervoor moet u de volgende PowerShell-opdracht uitvoeren:

  Get SPSiteSubscription
 • Maak een siteverzameling die aan het abonnement is geabonneerd. Gebruik hiervoor de abonnement-ID de volgende cmdlet uitvoeren:

  Nieuwe SPSite

  Opmerking Voor meer informatie over de Nieuwe SPSite cmdlet, Ga naar het volgende artikel in de Microsoft-website:
  Nieuwe SPSite

Eigenschappen

Artikel ID: 2752609 - Laatste beoordeling: dinsdag 6 november 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SharePoint Server 2013
Trefwoorden: 
kbmt KB2752609 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2752609

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com