"Az InfoPath nem tudja menteni az űrlapot" hibaüzenet egy 2013 a SharePoint Server kiszolgálón lévő InfoPath-űrlap közzététele

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2752612 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy a Microsoft InfoPath futtatja a Windows Server 2008 R2 kiszolgálón, és az asztali élmény szolgáltatás nincs engedélyezve a kiszolgálón. Ebben a helyzetben az InfoPath nem használhatja az InfoPath-űrlapok a Microsoft SharePoint Server 2013 kiszolgálón közzétenni. Ezenkívül próbál közzétenni, és mentse az űrlapot, akkor jelenik meg a következő hibaüzenet jelenik meg:

Az InfoPath nem tudja menteni a következő formában: Űrlap neve. Ez a dokumentumtár vagy átnevezték vagy törölték, vagy hálózati problémák miatt a fájl nem menthető. Forduljon a hálózati rendszergazdához.

Oka

A probléma oka az, hogy az asztali élmény szolgáltatás nincs engedélyezve a Windows Server 2008 R2 kiszolgálón. Ezért kapcsolatok nem tehető a Windows Server 2008 R2 kiszolgálóról a SharePoint-kiszolgálón.

Kerülő megoldás

A probléma kerülő megoldásához telepítse az asztali élmény szolgáltatás, és indítsa újra a Windows Server 2008 R2 server. Ezután indítsuk el a témák szolgáltatást a Windows-szolgáltatások konzolból.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2752612 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Kulcsszavak: 
kbmt KB2752612 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2752612
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com