ADMT 3.2 и 3.1 ПЕС инсталацията грешки на Windows сървър 2012

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2753560 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато се опитвате да инсталирате Active Directory миграция инструмент (ADMT) 3.2 на сървъра на Windows сървър 2012, получавате следната грешка:
Active Directory на инструмента за миграция v3.1 трябва да бъде инсталиран на Windows Server 2008
Когато се опитвате да инсталирате парола експортиране сървър (ПЕС) 3.1 на домейн Препоръчано от най-високо ниво контролер Windows Server 2012, получавате следната грешка:
Инсталация правя скъп преждевременен защото на грешка

Причина

ADMT 3.2 и 3.1 ПЕС не се поддържат за инсталираща назначена програма на Windows Server 2012. Монтажници умишлено пън неподдържана операционни системи.

Разрешение

Когато мигрират към Windows Server 2012 домейн Препоръчано от най-високо ниво, инсталирайте ADMT 3.2 на Windows Server 2008 R2 сървър, който може да работи като миграцията на компютъра. Трябва да имате Windows Server 2008 R2 домейн Препоръчано от най-високо ниво контролер в целта околната среда.

Забележка Ако вече сте указали на домейн Препоръчано от най-високо ниво Windows Server 2012 функционално ниво, и искате ADMT сървъра да бъде контролер на домейн Препоръчано от най-високо ниво, можете да намалите функционалното ниво на гората и домейн Препоръчано от най-високо ниво с помощта на команди на Windows PowerShell. Например можете да използвате командите, приличащи на следния:
Комплект-AdForestMode-идентичност contoso.com - forestmode Windows2008R2Forest
Комплект-AdDomainMode-идентичност contoso.com - domainmode Windows2008R2Domain
Windows Server 2012 осъществява само една функция, динамичен управление на достъпа, който има Windows Server 2012 домейн Препоръчано от най-високо ниво функционално ниво изискване, когато домейн Препоръчано от най-високо ниво Windows Server 2012 е конфигуриран винаги да предоставят вземанията Препоръчано от всички домейн Препоръчано от най-високо ниво контролери. Ако не използвате система за предаване на съобщения, можете да намалите функционални нива в подкрепа на предишната операционна система домейн Препоръчано от най-високо ниво контролери за миграция на ADMT. Когато миграцията е пълна, можете да повишите домейна и горски функционални нива обратно към Windows Server 2012.

Допълнителна информация

Тази обща поведение е замислено. Грешка, че инсталацията ADMT доклади е код дефект. Съобщението трябва да посочва "v3.2 Active Directory на инструмента за миграция трябва да бъде инсталиран на Windows Server 2008 или Windows Server 2008 R2."

За Още действия информация за Kerberos вземания в Windows Server 2012 посетете следните уеб сайта на Microsoft TechNet:
Какво е новото в Kerberos удостоверяване
http://TechNet.Microsoft.com/EN-US/Library/hh831747
За Още действия информация относно ADMT посетете следните уеб сайта на Microsoft TechNet:
ADMT ръководство: Миграция и преструктуриране на домейни на Active Directory
http://TechNet.Microsoft.com/EN-US/Library/cc974332 (v=WS.10) .aspx

Свойства

ID на статията: 2753560 - Последна рецензия: 27 ноември 2012 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Ключови думи: 
kbmt KB2753560 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2753560

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com