Erori de instalare ADMT 3.2 și PES 3.1 pe Windows Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2753560 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când încercați să instalați Active Director migrației instrument (ADMT) 3.2 pe un server Windows Server 2012, primiți următoarea eroare:
V3.1 Active Director Migration Tool trebuie să fie instalat pe Windows Server 2008
Când încercați să instalați parola Export Server (PES) 3.1 pe un controler de domeniu Windows Server 2012, primiți următoarea eroare:
S-a încheiat prematur din cauza unei erori de instalare

Cauză

ADMT 3.2 și PES 3.1 nu sunt acceptate pentru instalarea pe Windows Server 2012. Instalatori blochează intenționat sisteme de operare neacceptate.

Rezoluție

Când vă migrați de la un domeniu Windows Server 2012, instalați ADMT 3.2 pe un server Windows Server 2008 R2 care poate funcționa ca la calculator de migrare. Trebuie să aveți un controler de domeniu Windows Server 2008 R2 în mediu țintă.

Notă Dacă ați specificat deja un nivel funcțional de domeniu Windows Server 2012, și vrei ADMT server pentru a fi un controler de domeniu, pot reduce nivelul pădure și domeniu funcțional utilizând comenzile Windows PowerShell. De exemplu, puteți utiliza comenzile care seamănă cu următorul:
Set-AdForestMode-identitate contoso.com - forestmode Windows2008R2Forest
Set-AdDomainMode-identitate contoso.com - domainmode Windows2008R2Domain
Windows Server 2012 implementeaza doar o caracteristică, Control acces dinamic, care are Windows Server 2012 domeniu funcțional nivel cerințe, atunci când Windows Server 2012 domeniu este configurat întotdeauna să furnizeze susține toate controlerele de domeniu. Dacă nu utilizați această caracteristică, pot reduce nivelul funcționale pentru a sprijini anterioară controlerii de domeniu de sistem de operare pentru ADMT migrații. Terminarea migrării, puteți ridica domeniu și pădure niveluri functionale înapoi la Windows Server 2012.

Informații suplimentare

Acest comportament general este de design. Eroare că rapoartele de instalare ADMT este un cod de defect. Mesajul trebuie să precizeze "v3.2 Active Director Migration Tool trebuie să fie instalat pe Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2".

Pentru mai multe informații despre cererile Kerberos în Windows Server 2012, du-te la următorul site Web Microsoft TechNet:
Ce este nou în autentificarea Kerberos
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/hh831747
Pentru mai multe informații despre ADMT, du-te la următorul site Web Microsoft TechNet:
ADMT ghid: Migrarea și restructurarea Active Directory domenii
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/cc974332 (v=WS.10) .aspx

Proprietă?i

ID articol: 2753560 - Ultima examinare: 12 mai 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2753560 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2753560

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com