FIX: Verb RECEIVE_AND_WAIT retourneert de geretourneerde code "0x9" in een toepassing APPC in Host Integration Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2754508 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u een toepassing van geavanceerde programma communicatie (APPC) in Microsoft Host Integration Server 2010 hebben. Wanneer de RECEIVE_AND_WAIT -bewerking is voltooid, ontvangt de toepassing APPC een retourcode 0x0. Het werkwoord RECEIVE_AND_WAIT retourneert echter een retourcode 0x9 . Wanneer dit gebeurt, resultaat het onjuiste code kan storingen veroorzaken.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de bibliotheek APPC (Wappc32.dll) in Host Integration Server 2010 de Unicode-versie van de APPC string-bibliotheek (Appcstr.dll) in plaats van de ANSI-versie laadt.

Oplossing

Cumulatieve update-informatie

De oplossing om dit probleem is opgenomen in de cumulatieve updatepakket 7 voor Host Integration Server 2010. Voor meer informatie over het verkrijgen van deze cumulatieve update-pakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2783797 Cumulatieve updatepakket 7 voor Host Integration Server 2010

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2754508 - Laatste beoordeling: woensdag 5 juni 2013 - Wijziging: 42.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2754508 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2754508

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com