FIX: Verbul RECEIVE_AND_WAIT se întoarce "0x9" cod retur într-o cerere de APPC în gazdă integrarea Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2754508 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Presupune că aveți o aplicație avansată Program la comunicații (APPC) în Microsoft gazdă integrarea Server 2010. Atunci când verbul RECEIVE_AND_WAIT este finalizat cu succes, aplicarea APPC trebuie să primească un cod retur de 0x0. Cu toate acestea, verbul RECEIVE_AND_WAIT poate returna un cod retur 0x9 . Atunci când se întâmplă acest lucru, incorecte reveni cod poate cauza erori de aplicare.

Cauză

Această problemă apare deoarece Biblioteca APPC (Wappc32.dll) în gazdă integrarea Server 2010 încarcă versiunea Unicode APPC șir bibliotecii (Appcstr.dll) în loc de versiunea ANSI.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Fix care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativă 7 pentru integrarea gazdă Server 2010. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2783797 Pachet de actualizare cumulativ 7 pentru integrarea gazdă Server 2010

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2754508 - Ultima examinare: 5 iunie 2013 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2754508 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2754508

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com