casetă de dialog Setări de Proxy Exchange Outlook afișează întotdeauna nume de sign-in de gazdă interne ca serverul Proxy într-un mediu Exchange Server 2013

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2754898 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Să presupunem că utilizați Outlook Anywhere să se conecteze la o cutie poștală Microsoft Exchange Server 2013 la o rețea internă sau externă. În această situație, nume de sign-in de gazdă interne ale Outlook Anywhere este întotdeauna afișată ca serverul proxy pentru Exchange în casetă de dialog Setări Proxy Microsoft Exchange în Microsoft Outlook. În plus, setările de autentificare interne sunt întotdeauna afișate în casetă de dialog schimb setările Proxy.

De exemplu, configurați setările Outlook Anywhere în Exchange Server 2013. nume de sign-in de gazdă extern este setat la "mail.contoso.com" și nume de sign-in de gazdă interne este setat la "internal.contoso.com."
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2777847

Cu toate acestea, casetă de dialog Setări Proxy Microsoft Exchange în Outlook afișează întotdeauna nume de sign-in de gazdă interne ca serverul proxy, chiar dacă vă conectați la o rețea externă.
Reduceți imagineaMăriți imaginea
2777848

Cauză

Acest comportament este cel proiectat. Outlook afișează întotdeauna nume de sign-in de gazdă interne ca server proxy, indiferent în cazul în care clientul se conectează la. Cu toate acestea, Outlook utilizează întotdeauna cele mai bune setări să se conecteze la cutia poștală de utilizator în fundal.

Informații suplimentare

Exchange Server 2013 introduce InternalHostname proprietate în Outlook Anywhere. Când utilizați Outlook Anywhere pentru conectarea la Exchange Server 2013, Outlook utilizează prima dată nume de sign-in de gazdă interne. Cu toate acestea, atunci când Outlook nu se poate conecta utilizând nume de sign-in de gazdă interne 2013 de Server Exchange, Outlook utilizează nume de sign-in de gazdă externe în loc de nume de sign-in de gazdă interne.

Pentru a identifica care URL-ul Outlook Anywhere utilizează pentru conectarea la Exchange Server 2013, urmați acești pași:
  1. Apăsați și țineți Ctrl și apoi faceți clic dreapta pe pictograma Outlook din zonă de notificare.
  2. Faceți clic pe starea conexiunii.

Proprietă?i

ID articol: 2754898 - Ultima examinare: 26 octombrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Standard
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2754898 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2754898

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com