Kötések munkaablak és az Office 2013 tartalom apps szükséges engedélyek

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2755147 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összegzés

Kötések hivatkozást egy feladat ablak app vagy a tartalom app adott a dokumentumba, illetve munkalapba. Kötések segítségével a ReadWriteDocument engedélyt a Microsoft Office 2013.

További információ

Ha a feladat ablak app vagy a tartalom app kötések, ne használja a ReadDocument engedélyt kötések alkalmazni. A Microsoft nem tervezi, hogy támogatja ezt az engedélyt a jövőben.

További információt az engedélyek, amelyek támogatják a feladat ablak alkalmazások és tartalom apps Ugrás a igénylése engedélyeket úgy feladat ablak apps szakasz a Microsoft következő webhelyén:

Engedélyeket igénylő feladat ablak apps által

Ezenkívül Ugrás tartalom apps által igénylése engedélyek csoportban a Microsoft következő webhelyén:

Tartalom apps által engedélyek kérése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2755147 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Personal 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office Professional Academic 2013
  • Microsoft Office Professional Plus 2013
  • Microsoft Office Standard 2013
Kulcsszavak: 
kbinfo kbprb kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2755147 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2755147
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com