Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα VBA για να ρυθμίσετε τις ιδιότητες τύπος Cap και τύπος συνδέσμου στο Excel

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2755172 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε τις ιδιότητες τύπος Cap και τύπος συνδέσμου για στυλ γραμμής σε ένα γράφημα, χρησιμοποιώντας κώδικα της Visual Basic Applications (VBA) στο Microsoft Excel. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτές τις ιδιότητες χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις στο Excel.

Σημείωση Στυλ γραμμής περιλαμβάνουν περιγράμματα, σειράς και γραμμές ανάλυσης τάσης, δείκτης γραμμές και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που έχει την ιδιότητα Type καπέλο.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι ιδιότητες τύπος Cap και τύπος συνδέσμου δεν διαθέτουν αντίστοιχες ιδιότητες μοντέλου αντικειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κώδικα VBA. Επιπλέον, από προεπιλογή, το καπέλο τύπου και τύπος συνδέσμου ιδιότητες ορίζονται σε στρογγυλό.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2755172 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft Excel 2010
  • Microsoft Office Excel 2007
  • Microsoft Office Excel 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbinfo kbprb kbmt KB2755172 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2755172

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com