Automatische conflict resolutie verwerking is verbeterd in Outlook 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2755373 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In Microsoft Outlook 2010 is het conflict verwerking functie Verbeterde om conflicten in de online modus. Deze functie lost conflicten wanneer u verschillende versies van hetzelfde artikel bestaat op de server en de client.

In sommige gevallen wordt in eerdere versies van Outlook-clients fouten weergeven wanneer u een item opslaan. De fouten als de volgende:
Het item kan niet worden opgeslagen omdat deze is gewijzigd door een andere gebruiker of in een ander venster.

Het item kan niet worden opgeslagen omdat deze is gewijzigd door een andere gebruiker of in een ander venster. Wilt u een kopie maken in de standaardmap voor het artikel?

Echter, onder dezelfde voorwaarden, Outlook 2010 genereert geen conflict fouten.

Meer informatie

Nieuwe Outlook 2010 online modus functionaliteit resultaten in de meeste conflicten worden opgelost bij het opslaan. Outlook maakt gebruik van dezelfde conflict resolutie logica waarmee wijzigingen oplossen tijdens de synchronisatie van Exchange-modus met cache. Het doel van een conflict met automatische verwerking is nooit fouten conflict weergegeven voor de gebruiker. In sommige gevallen de gebruikers kunnen verwachten om het conflict berichten die ze in eerdere versies van Outlook ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer meerdere gebruikers werken dezelfde vergadering in een openbare agendamap. In dit scenario wordt de functionaliteit van Outlook 2010 conflict resolutie de instelling openbare map. Daarom ziet Exchange-gebruikers geen conflictberichten, zelfs wanneer u hetzelfde item door twee of meer verschillende gebruikers tegelijkertijd is gewijzigd.

Het nieuwe gedrag van Outlook 2010 automatische conflict resolutie uitschakelen

Belangrijk Dit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Zorg ervoor dat u een reservekopie van het register voordat u aanbrengt wijzigingen. Zorg ervoor dat u hoe u het register kunt herstellen weet als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de back-up, terugzetten en aanpassen van het register:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows
Als u wilt terugkeren naar het gedrag van Outlook 2007 conflict resolutie, maken de volgende registerwaarde:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options
Waarde: OutlookOnlineConflictResolutionDisabled
Type waarde: DWORD
Waardegegevens: 1

Belangrijk Als u OutlookOnlineConflictResolutionDisabled op 1 instelt, wordt het aantal foutberichten weergegeven kan aanzienlijk toenemen.

Eigenschappen

Artikel ID: 2755373 - Laatste beoordeling: maandag 1 oktober 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
Trefwoorden: 
kbmt KB2755373 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2755373

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com