Automatiske konflikt oppløsning håndtering er utvidet i Outlook 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2755373 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

I Microsoft Outlook 2010 forbedret konflikten håndtering av funksjonen for å gi Konfliktløsning i tilkoblet modus. Denne funksjonen løser konflikter når det finnes forskjellige versjoner av den samme varen på serveren og klienten.

I noen scenarier kan vise feil i tidligere versjoner av Outlook-klienter når du lagrer et element. Feilene som ligner på følgende:
Elementet kan ikke lagres fordi den ble endret av en annen bruker eller i et annet vindu.

Elementet kan ikke lagres fordi den ble endret av en annen bruker eller i et annet vindu. Vil du lage en kopi i standardmappen for elementet?

Imidlertid under de samme betingelsene Outlook 2010, genererer ikke feil i konflikt.

Mer informasjon

Ny Outlook 2010 tilkoblet modus funksjonalitet resultatene i de fleste konfliktene er løst når du lagrer. Outlook gjør dette ved å bruke samme konflikt oppløsning logikken som er brukt til å løse endringer under synkroniseringen i bufret Exchange-modus. Målet med automatiske konflikt håndtering er aldri vise konflikten feil for brukeren. I noen scenarier kan imidlertid brukerne forventer å se konfliktmeldinger de mottatt i tidligere versjoner av Outlook. For eksempel når flere brukere oppdatere samme møte i en fellesmappe for kalender. I dette scenariet overstyrer Outlook 2010 konflikt oppløsning funksjonalitet innstillingen for fellesmappen. Exchange-brukere se derfor konfliktmeldinger, selv når det samme elementet ble endret samtidig av to eller flere forskjellige brukere.

Slik deaktiverer du den nye virkemåten i Outlook 2010 automatiske konflikt oppløsning

Viktig Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du endrer registret. Pass på at du sikkerhetskopierer registret før du endrer den. Kontroller at du vet hvordan du gjenoppretter registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer, gjenoppretter og endrer registeret, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret i Windows
Hvis du vil gå tilbake til Outlook 2007 konflikt oppløsning virkemåten, kan du opprette følgende registerverdi:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options
Verdi: OutlookOnlineConflictResolutionDisabled
Verditype: DWORD
Verdidata: 1

Viktig Hvis du setter OutlookOnlineConflictResolutionDisabled til 1, kan antall feilmeldinger vises øke betraktelig.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2755373 - Forrige gjennomgang: 1. oktober 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
Nøkkelord: 
kbmt KB2755373 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2755373

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com