Manipularea rezoluția conflictului automată este sporită în Outlook 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2755373 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

În Microsoftź Outlookź 2010, conflictul manipulare caracteristică este îmbunătățită pentru a oferi conflictului în modul online. Această caracteristică rezolvă conflictele în versiuni diferite din același articol există pe server și client.

În unele scenarii, versiunile anterioare ale clienților Outlook afișează erori când salvați un element. Erorile seamănă cu următoarele:
Imposibil de salvat elementul, deoarece a fost modificată de alt utilizator sau în altă cadru fereastră.

Imposibil de salvat elementul, deoarece a fost modificată de alt utilizator sau în altă cadru fereastră. Vrei să facă o copie în folder implicit pentru element?

Cu toate acestea, în aceste condiții același, Outlook 2010 nu generează conflictul erori.

Informații suplimentare

Outlook 2010 modul online funcționalitatea rezultate noi în cele mai multe conflicte hotărâte la salvare. Outlook face acest lucru folosind aceeași logică de rezoluție conflictului, care este folosit pentru a rezolva schimbările în timpul sincronizării Mod Cached Exchange. Scopul de manipulare automată conflictul este de a nu afișa conflictul erori pentru utilizator. Cu toate acestea, în unele scenarii, utilizatorii pot aștepta pentru a vedea mesajele de conflict au primit în versiunile anterioare de Outlook. De exemplu, când mai mulți utilizatori actualizează aceleiași ședințe într-un calendar de folder public. În acest scenariu, conflictul Outlook 2010 rezoluție funcționalitatea reinterpretează setarea folderului public. Prin urmare, utilizatori Exchange nu văd mesajele de conflict, chiar și atunci când acela?i element a fost modificat în același marcă de timp de doi sau mai mulți utilizatori diferiți.

Cum se dezactivează noul comportament Outlook 2010 automată conflictul rezoluție

Importante Acest articol conține informații despre modificarea registry. Asigurați-vă că copierea de rezervă a registry înainte de a modifica aceasta. Asigurați-vă că știți să restaurați registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă, restabilirea și modificarea registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum să face o copiere de rezervă și restabilirea registry în Windows
Pentru a reveni la comportamentul rezoluția conflictului Outlook 2007, crea următoarea valoare de registry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options
Valoare: OutlookOnlineConflictResolutionDisabled
Tip valoare: DWORD
Date valoare: 1

Importante Dacă setați OutlookOnlineConflictResolutionDisabled la 1, numărul de mesaje de eroare afișat poate crește în mod semnificativ.

Proprietă?i

ID articol: 2755373 - Ultima examinare: 1 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Outlook 2010
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2755373 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2755373

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com