PPT2001: Uitleg van de film opties van PowerPoint

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 275540 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

PowerPoint 2001 heeft een nieuwe functie waarmee u presentaties opslaan als QuickTime-films die u in PowerPoint kunt bewerken. De functie maakt een bestand dat u kunt afspelen op elke computer met QuickTime versie 3. 0 of hoger geïnstalleerd.

In dit artikel worden de beschikbare film opties beschreven.

Meer informatie

Uw film opties wilt wijzigen, klikt u opVoorkeurenop deBewerkenmenu, klikt u op deAlgemeentabblad en klik vervolgens opFilm opties. U kunt de volgende film opties wijzigen.

Grootte en kwaliteit

Optimalisatie

HetOptimalisatieinstelling kunt u de balans tussen bestandsgrootte, probleemloos afspelen en visuele kwaliteit van de film van PowerPoint. U hebt vier mogelijkheden:
 • Automatisch (normaal): Dit is de standaard instelling. Dit brengt een evenwicht tussen bestandsgrootte, probleemloos afspelen en visuele kwaliteit dat geen geoptimaliseerd.
 • Grootte: Het bestand is geoptimaliseerd voor kleine bestandsgrootte, ten koste van de beelden vloeiender worden afgespeeld en beeldkwaliteit. Deze optie is handig als u beperkte schijfruimte waarop u het bestand wilt opslaan.
 • Soepel afspelen: Het bestand is geoptimaliseerd voor probleemloos afspelen door boeten kleine bestandsgrootte en beeldkwaliteit.
 • Kwaliteit: Het bestand is geoptimaliseerd voor visuele kwaliteit door boeten vloeiend afspelen en kleine bestandsgrootte.

Film afmetingen

HetFilm afmetingenDeze instelling bepaalt hoeveel ruimte op het scherm de QuickTime Player wordt de film. De scherm ruimte wordt bepaald door de film afmetingen, alsmede de resolutie van de monitor waarop de film wordt weer gegeven. U hebt drie mogelijkheden:
 • 640 x 480: De film is 640 pixels breed en 480 pixels hoog.
 • Huidige scherm grootte: De film gebruikt de huidige schermresolutie die is ingesteld in hetBeeld schermenhet Configuratie scherm.
 • Aangepaste: Met deze optie geeft u een breedte en hoogte in pixels tussen 100 en 2000. Deze instellingen zijn niet van invloed op de grootte van de pagina instellingen voor de presentatie. U moet ervoor zorgen dat de verhouding van pagina-instellingen voor de presentatie of de film wordt uitgerekt aangepast aan de afmetingen die u opgeeft.
Wanneer u de film afmetingen, én aan de behoeften van iedereen in het publiek. Een film dimensie die te groot is relatief ten opzichte van het publiek monitor resolutie kan resulteren in de film wordt afgekapt weer gegeven.

Media-instellingen

OnderMedia-instellingen, u de overgangen die gebruikmaakt van de PowerPoint-film kunt regelen en een aparte geluids spoor te spelen op de achtergrond van de film toevoegen.

Dia overgangen

U hebt vier mogelijkheden:
 • Geen: Alle overgangen in de presentatie worden verwijderd uit de PowerPoint-film. Als u tijds instellingen zijn opgegeven, worden ze bewaard. Als er geen tijds instellingen zijn opgegeven, wordt een standaard waarde van twee seconden gebruikt.

  Kies deGeenAls uw presentatie interactieve elementen zoals hyperlinks of actie knoppen animaties bevat instelt. AndereDia overgangenopties uitschakelen interactiviteit en animaties in uw film. Voor meer informatie over wat er met PowerPoint-animaties gebeurt wanneer u een presentatie als een film opslaat, klikt u op de volgende artikel nummers in de Microsoft Knowledge Base:
  271109PPT2001: Animaties die zijn toegewezen aan de dia modellen verschijnen niet in de PowerPoint-film indeling
  268400PPT2001: QuickTime overgangen uitschakelen animaties in PowerPoint films
  271093PPT2001: Als U 'Volgt de instellingen voor diavoorstelling', animatie weer geven en voorstelling Hyperlinks werken niet
 • Voer de instellingen voor diavoorstellingen: Overgangs effecten en dia tijds instellingen blijven behouden. Interactiviteit en animaties verloren. Alle overgangen van PowerPoint worden geconverteerd naar de QuickTime-overgangen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
  268398PPT2001: Onjuiste dia overgangseffecten worden weer gegeven in presentatie film
 • Gebruik QuickTime-overgang: Overgangs effecten in de PowerPoint-presentatie vervangen door het huidige standaard QuickTime-effect. Als de standaard QuickTime-effect willekeurig is, het effect toegepast op elke dia mogelijk verschillende telkens wanneer die u de film opslaat. Tijds instellingen blijven behouden.
 • Selecteer QuickTime-overgang: Met deze instelling kunt u een QuickTime-effect opgeven als de overgang voor alle dia's in de film. Ongeacht welk effect u tijds instellingen blijven behouden (indien ingesteld), of standaard twee seconden (indien niet).

Achtergrond sound track

HetAchtergrond sound trackinstelling kunt toevoegen u een sound track aan een PowerPoint-film. U hebt twee mogelijkheden:
 • Geen
 • Sound track selecteren

Lus film

Selecteer deLus filmselectie vakje in om de PowerPoint film lus afgespeeld totdat gestopt.

Movie Player besturings elementen weer geven

Selecteer deMovie player besturings elementen weer gevenselectie vakje film besturings elementen weer gegeven in de QuickTime-speler.

Animaties weer geven

Selecteer deAnimaties weer gevenselectie vakje in als u wilt dat de geanimeerde vormen in de PowerPoint-film met animatie. Objecten met animatie behandelt QuickTime als afzonderlijke onderdelen, genaamd "sprites" (een term die QuickTime). Animatie-effecten van PowerPoint geconverteerd naar sprite animaties voor PowerPoint films, wat resulteert in verschillende animaties in de film dan in de originele PowerPoint-presentatie.

Opslaan

Oorspronkelijke presentatie gegevens opnemen

Als deOorspronkelijke presentatie gegevens opnemenselectie vakje is ingeschakeld wanneer u klikt opFilm makenop deBestandmenu, slaat PowerPoint het oorspronkelijke gegevens van de PowerPoint-presentatie met het filmbestand. Hiermee kunt u openen en het QuickTime-filmbestand in PowerPoint bewerken.

Als deOorspronkelijke presentatie gegevens opnemenselectie vakje niet is ingeschakeld en u niet kunt openen en bewerken van het filmbestand in PowerPoint. Dit biedt een veilige methode voor het distribueren van een niet-bewerkbare versie van een PowerPoint-presentatie.

Verantwoording

Wanneer u klikt opVerantwoording, verschijnt een dialoog venster waarin u informatie over de film kunt typen. De kredieten worden niet weer gegeven als onderdeel van de film. Weer geven van de kredieten, de film in QuickTime Player openen en klikt u opInfo ophalenop deFilmmenu.

De velden in het dialoog venster PowerPoint corresponderen met QuickTime krediet eigenschappen in het venster Info:
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
PowerPoint-veldnaamNaam in QuickTime Player info
AuteurDirecteur
ProducentProducent
CopyrightCopyright
ActeursUitvoerende kunstenaars
SamenvattingInformatie

Eigenschappen

Artikel ID: 275540 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft PowerPoint 2001 voor Mac
Trefwoorden: 
kbdta kbinfo kbmt KB275540 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:275540
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com