ID članka: 2756485 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Proširi sve | Sažmi sve

Na ovoj stranici

Sažetak

Microsoft je izdao skupno ažuriranje Update Rollup 4 verzije 2 za Microsoft Exchange Server 2010 sa servisnim paketom 2 (SP2). To je ažuriranje izdano 9. listopada 2012. U ovom se članku opisuju sljedeće informacije o skupnom ažuriranju:
  • problemi koje skupno ažuriranje rješava
  • način nabave skupnog ažuriranja
  • preduvjeti za instalaciju skupnog ažuriranja

UVOD

Problemi koje skupno ažuriranje rješava


Ovim se ažuriranjem otklanja problem pri kojem digitalni potpis na datotekama koje je proizveo i potpisao Microsoft istječe prerano, kao što je opisano u odjeljku Microsoftov savjetnik o sigurnosti 2749655. Zbog toga preporučujemo da instalirate to ažuriranje.

Osim problema sa sustavom Exchange Server 2010 opisanih u članku Microsoftove baze znanja pod brojem2706690, pomoću ovog ažuriranja rješava se sljedeći problem sa sustavom Exchange 2010: (Tekst je možda na engleskom)
  • 2756987Outlook vraća samo jedan rezultat nakon što kliknete poruku "Pretraživanje je vratilo velik broj rezultata. Pretraživanje suzite ili kliknite ovdje da biste prikazali sve rezultate". (Tekst je možda na engleskom)

Rješenje

Informacije o skupnom ažuriranju

Datoteku možete preuzeti sa sljedećeg web-mjesta Microsoftova centra za preuzimanje:
Odmah preuzmite paket Exchange2010-KB2756485-x64.
Datum izdavanja: 9. listopada 2012.

Važne informacije za korisnike koji instaliraju ažuriranje na računala koja nisu povezana s internetom

Ako instalirate skupno ažuriranje na računalo koje nije povezano s internetom, instalacija će možda biti spora. Možda ćete primiti i sljedeću poruku:
Stvara se aplikacija Native Images za .Net sklopove.
Takvo ponašanje uzrokuju mrežni zahtjevi za povezivanjem s web-mjestom http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl. Ti mrežni zahtjevi predstavljaju pokušaje pristupa popisu opoziva potvrda za svaki sklop koji generiranje nativne slike (NGen) kompilira u nativni kod. No s obzirom da Exchange poslužitelj nije povezan s internetom, svaki zahtjev mora pričekati da istekne prije nego što se proces nastavi.

Da biste riješili taj problem, slijedite ove korake:
  1. Na izborniku Alati u pregledniku Windows Internet Explorer kliknite Internetske mogućnosti, a potom kliknite karticu Napredno.
  2. U odjeljku Sigurnost kliknite da biste poništili okvir Provjera opoziva potvrde izdavača, a zatim kliknite U redu.
Preporučujemo vam da poništite tu sigurnosnu mogućnost u pregledniku Internet Explorer samo ako se računalo nalazi u dobro kontroliranom okruženju. Nakon dovršetka instalacije ponovno potvrdite okvir Provjera opoziva potvrde izdavača.

Problem s ažuriranjem na računalima s prilagođenim datotekama web-aplikacije Outlook Web App.

Važno Prije nego što primijenite skupno ažuriranje, preporučujemo da stvorite sigurnosnu kopiju svih prilagođenih datoteka web-aplikacije Outlook Web App. Dodatne informacije o prilagodbi web-aplikacije Outlook Web App potražite na sljedećem Microsoftovu web-mjestu:
Pojedinosti o prilagodbi web-aplikacije Outlook Web App
Nakon primjene paketa skupnog ažuriranja proces ažuriranja, ako je potrebno, ažurira datoteke web-aplikacije Outlook Web App. Stoga će sve prilagodbe datoteke Logon.aspx ili drugih datoteka web-aplikacije Outlook Web App biti prebrisane i morat ćete ponovno stvoriti prilagodbe web-aplikacije Outlook Web App u datoteci Logon.aspx.

Problem s ažuriranjem za korisnike uputa za implementaciju CAS proxyja koji implementiraju CAS-CAS rad proxyja

Ako zadovoljavate oba sljedeća uvjeta, skupno ažuriranje primijenite na poslužitelje za klijentski pristup s vezom prema internetu prije nego što ga primijenite na one bez veze prema internetu:
  • Vi ste korisnik uputa za implementaciju CAS proxyja.
  • Implementirali ste CAS-CAS rad proxyja.


Napomena Kod drugih konfiguracija sustava Exchange Server 2010 ne morate primijeniti skupno ažuriranje na poslužiteljima određenim redoslijedom.

Dodatne informacije o CAS-CAS radu proxyja potražite na sljedećem Microsoftovu web-mjestu:
Opće informacije o CAS-CAS radu proxyja

Preduvjeti

Za primjenu ovog skupnog ažuriranja morate imati instaliran sustav Exchange Server 2010 sa servisnim paketom SP2.

Napomena Prije primjene skupnog ažuriranja uklonite sva privremena ažuriranja za Exchange Server 2010 sa servisnim paketom SP2.

Potreba za ponovnim pokretanjem

Kada primijenite ovo skupno ažuriranje, potrebni servisi automatski se ponovno pokreću.

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili skupno ažuriranje Update Rollup 4 za Exchange Server 2010 sa servisnim paketom SP2, upotrijebite stavku Dodaj ili ukloni programe na upravljačkoj ploči da biste uklonili ažuriranje 2756485.

REFERENCE

Dodatne informacije o terminologiji pomoću koje Microsoft opisuje softverska ažuriranja potražite u članku iz Microsoftove baze znanja pod brojem
824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja
Napomena Ovo je članak za brzo objavljivanje stvoren izravno iz Microsoftove službe podrške. Informacije u ovom članku navode se kakve jesu kao odgovor na nova pitanja. Materijali zbog brzine objavljivanja mogu sadržavati tipografske pogreške te mogu biti revidirani u bilo kojem trenutku bez obavijesti. Pogledajte Uvjete korištenja za dodatne informacije.

Svojstva

ID članka: 2756485 - Posljednja izmjena: 7. prosinca 2012. - Revizija: 1.0
Odnosi se na:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
Ključne riječi: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbhotfixrollup KB2756485

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com