Descrierea Update Rollup 8 versiunea 2 pentru Exchange Server 2007 SP3

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2756497 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Microsoft a lansat actualizarea cumul 8 versiunea 2 pentru Microsoft Exchange Server 2007 pachet Service Pack 3 (SP3), care este datat octombrie 9, 2012. Acest articol descrie următoarele informații despre pachetul de actualizare:
 • set de actualizări rezolvă problema
 • Cum se obține set de actualizări
 • Cerințe preliminare pentru a instala set de actualizări

Introducere

Problema care se rezolvă set de actualizări

Această actualizare rezolvă o problemă în care semnătura digitală de pe fișierele care sunt produse și semnat de Microsoft expiră prematur, așa cum este descris înMicrosoft Security 2749655 consultativ. De aceea, vă recomandăm să instalați această actualizare.

Această actualizare rezolvă, de asemenea, probleme de Exchange Server 2007, care sunt documentate în articolul în bază de cunoștințe Microsoft (KB)2734323.

Rezoluție

set de actualizări este disponibil pentru descărcare de la următorul site Web Microsoft Download Center:
Descărcați acum pachetul Exchange2007-KB2756497
Data lansării: 9 octombrie 2012

Importante
 • Înainte de a instala această actualizare, vă recomandăm să citiți premise, instrucțiunile de instalare, și probleme cunoscute pentru actualizare. Pentru mai multe informații, du-te la următorul site Web Microsoft:
  Cum se instalează cele mai recente pachet Service Pack sau set de actualizări pentru Exchange 2007
 • Înainte de a instala un pachet de actualizare la cutia poștală grupate fermă de servere, vă recomandăm că te duci la următorul site Web Microsoft:
  Exchange 2007 Update Rollups aplicabile grupate fermă de servere de cutie poștală
 • Pentru mai multe informații despre Exchange Server 2007 Service model, du-te la următorul site Web Microsoft:
  Exchange 2007 Service
 • Acest pachet de actualizare nu se aplică la Exchange Server 2007 RTM, la Exchange Server 2007 pachet Service Pack 1 (SP1) sau la Exchange Server 2007 pachet Service Pack 2 (SP2). Seria de pachete de cumul de actualizare pentru Exchange Server 2007 SP3 sunt independente de seria corespunzătoare de actualizare rollups pentru Exchange Server 2007 RTM, pentru Exchange Server 2007 SP1 și pentru Exchange Server 2007 SP2.

  Pentru o listă de actualizare rollups aplicabile la Exchange Server 2007 RTM, la Exchange Server 2007 SP1, sau la Exchange Server 2007 SP2, vizita?i următorul site Web Microsoft:

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Serviciile pe care trebuie să fie repornit sunt repornit automat după ce aplicați acest pachet de actualizare.

Eliminarea informații

Pentru a elimina 8 set de actualizări pentru Exchange Server 2007 SP3, utilizați elementul Adăugare sau eliminare programe din Panou de control pentru a elimina actualizare 2756497.

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia utilizată de Microsoft pentru a descrie actualizările de software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2756497 - Ultima examinare: 10 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup atdownload kbmt KB2756497 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2756497

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com