A dokumentumtár a SharePoint Server 2013 a tartalomterjesztési feladatok futtatását követően minősítések íródnak felül.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2756732 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A következő eset:
  • Minősítési beállítások engedélyezése, és válassza ki a forrás közzétételi webhely dokumentumtárában "Szeret" minősítés tapasztalat a Microsoft SharePoint Server 2013.
  • A dokumentum feltöltése a dokumentumtárba, és értékelje a dokumentum a forrás közzétételi webhely.
  • A tartalomterjesztési feladatok a forrás webhely egy webhely, indítsa el.
  • Más felhasználók minősítése, a dokumentumot a forrás közzétételi webhely és a közzétételi webhely dokumentumtárakat. Ezeket a műveleteket ellenőrizze a minősítés a forrás közzétételi webhely és a közzétételi webhely inkonzisztens.
  • Egy másik tartalomterjesztési feladat a forrás webhely, a webhely indítsa el.
  • Beadása után a minősítés a Minősítések száma a webhely dokumentumtárában oszlopában.
Ebben a forgatókönyvben a minősítés a minősítés a forrás webhely felülírta.

Oka

A probléma oka, hogy a minősítő értékek nem tárolódnak a SharePoint Server 2013-szociális adatbázisban. Ehelyett a tartalom-adatbázis elemek együtt tárolja őket. Tartalomterjesztési feladat tulajdonságainak a forrás elem, amely magában foglalja a minősítési értékeket másolja át. Ezért a minősítés után a tartalomterjesztés felülíródik.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2756732 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Kulcsszavak: 
kbmt KB2756732 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2756732
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com