Du kan inte starta en flerspråkig x 86-baserad version av Windows 8 från Windows PE 4.0

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2756891 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Anta att du försöker starta en flerspråkig x 86-baserad version av Windows 8 på datorn från Microsoft Windows Preinstall Environment (PE) 4.0. Du inte kan starta datorn när någon av följande förutsättningar föreligger:
 • Filen Windows Imaging Format (WIM) för Windows PE innehåller fler än två språkversioner.
 • Windows PE WIM-filen är större än 300 megabyte (MB).

Orsak

Detta problem uppstår eftersom Windows Boot Manager inte frigörs allokerade heap-bufferten innan du läser in Winload.exe.

X 86-baserad version av Windows 8 måste block i/o-kod av Windows Boot Manager högst två ytterligare block för att läsa in det buffert som tilldelas av anroparen. Nya bufferten är allokerade heap att slutföra läsningen. Winload.exe mappas alla fördelningar av Windows Boot Manager en i taget innan minnet manager initieringen har slutförts.

Om du vill mappa alla allokeringar används en statisk matris för 500 minne beskrivningar. Dessutom försöker Winload.exe mappa WIM-filen och justerade WIM buffert regioner som är större än 300 MB. I det här fallet Winload.exe slut beskrivningar och återgå inte till Windows Boot Manager. Därför uppstår det problem som beskrivs i avsnittet "Symptom".

Obs! Problemet uppstår inte under någon av följande situationer:
 • WIM-filen läses i bitarna 1 MB. Bättre startprestanda i Windows 8 jämfört med startprestanda i tidigare versioner av Windows. Mer specifikt kan WIM-filen läsas från disk i en stor Läs i stället för i bitarna 1 MB
 • Du startar en x 64-baserad version av Windows 8 eller Windows hö Problemet uppstår eftersom Windows Boot Manager skapar kartan för Winload.exe och har inte en statisk descriptor gräns vid den tidpunkten.

Lösning

Lös problemet genom att bygga anpassade WIM-filen om du vill öka storleken på WIM-filen. Detta gör du så här:
 1. Klicka på länken nedan om du vill hämta uppdateringen:
  För alla x 86-baserade versioner av Windows 8
 2. Skapa en mapp som heter MSUFolder på enhet C och sedan skapa en ny mapp med namnet cabfile i mappen MSUFolder.
 3. Dubbelklicka på uppdateringspaket för att öppna denMicrosoft Self-Extractor i dialogrutan klickar du på Fortsätta, och packa upp filerna till mappen MSUFolder.
 4. Vid kommandotolken, kör du följande kommandon för att expandera filerna. Tryck på RETUR i slutet av varje kommando:
  CD C:\MSUFolder
  expand - F: * Windows8-RT -C:\MSUFolder KB2755855-x86.msu
  expand - F: * Windows8-RT-KB2755855-x86.cab C:\MSUFolder\cabfile
  Obs! Korrigeringsfilen som beskrivs i denna artikel finns i x86_microsoft-windows-b...RE-bootmanager-pcat_31bf3856ad364e35_6.2.9200.16414_none_c0206fbe845e815b.manifest-fil.
 5. Skapa en ny Windows PE-avbildning som innehåller den här uppdateringen. Mer information om hur du skapar en anpassad Windows PE-avbildning finns på följande Microsoft-webbplats:
  Allmän information om hur du skapar en anpassad Windows PE-avbildning
Obs! Dessa instruktioner förutsätter att filen Windows8-RT-KB2755855-x86.msu och Windows8-RT-KB2755855-x86.cab-filen finns i mappen MSUFolder. Om filerna finns på en annan plats, ersätter du "C:\MSUFolder" med sökvägen till filerna. Om du byter namn på mappen cabfile ersätter du därför "C:\MSUFolder\cabfile".

Förutsättningar

Om du vill installera uppdateringen måste köra du en x 86-baserad version av Windows 8.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om terminologin för programuppdateringar får du om du klickar på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
824684 Standardterminologi för beskrivning av Microsoft-programuppdateringar

Egenskaper

Artikel-id: 2756891 - Senaste granskning: den 18 december 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
Nyckelord: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbqfe kbmt KB2756891 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2756891

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com