KORRIGERA: Förhindra WMI-providers SNA Administration från att starta eller visa statusinformation för "Oidentifierade Status" i Host Integration Server 2010-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2757091 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Du kan använda Windows Management Instrumentation (WMI) leverantörer i en miljö med Microsoft Host Integration Server 2010. I detta fall kan hända det att WMI-providers hindrar SNA Administration från att starta eller visa statusinformation för Status hittades inte.

Orsak

Det här problemet uppstår på grund av ett dödläge i en WMI-provider.

Lösning

Kumulativ uppdateringsinformation

Den korrigeringsfil som löser problemet ingår i kumulativa uppdateringspaketet 6 för Host Integration Server 2010. Mer information om hur du skaffar kumulativt uppdateringspaket klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2752426 Samlingsuppdateringen 6 för Host Integration Server 2010

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om teknik för Windows Management Instrumentation (WMI) finns på följande webbplats för Microsoft Developer Network (MSDN):
WMI och Host Integration Server-arkitektur

Egenskaper

Artikel-id: 2757091 - Senaste granskning: den 29 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2757091 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2757091

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com