Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να τροποποιήσετε τη λίστα επαφών τους Lync 2010 και Lync για Mac 2011

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2757458 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να επεξεργαστείτε τις επαφές σας σε Lync 2010 ή του Lync για Mac 2011, λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Δεν είναι δυνατή προσθήκη, μετακίνηση ή κατάργηση επαφές ή ομάδες αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα επαφών σας σε λειτουργία UCS χρησιμοποιώντας Microsoft Lync για Mac. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η λίστα επαφών του χρήστη μετεγκαταστάθηκαν με το Exchange ενοποιημένο επικοινωνήστε με χώρο αποθήκευσης (UCS). Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα ενοποίησης του Exchange Server 2013 και Lync διακομιστή 2013. Μετά την μετεγκατάσταση, η υπηρεσία παροχής λίστας επαφών του χρήστη αλλάζει από Διακομιστή Lync σε UCS.

Ακόμα και αν Lync 2010 και Lync για Mac 2011 να διαβάσετε τη λίστα επαφών του UCS, δεν μπορούν να αλλάζουν τις επαφές ή τις ομάδες στο το UCS.Επομένως, οι χρήστες που έχουν ενεργοποιηθεί για το UCS δεν αλλάξετε τους λίστα επαφών από Lync 2010 και Lync για Mac 2011.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε Lync 2013, το Outlook Web Access 2013 ή το Outlook για να αλλάξετε τη λίστα επαφών σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επαναφέρετε τις επαφές του χρήστη Lync διακομιστή και οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν τη λίστα επαφών τους.
  • Για διακομιστή Lync, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
    Επαναφορά μετεγκατάσταση χρηστών
  • Για ηλεκτρονική Lync, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
    2811654 Λίστα επαφών Lync είναι κενό ή μόνο για ανάγνωση μετά από ένα χρήστη γραμματοκιβώτιο του Exchange είναι αποσυνδεδεμένο, χωρίς άδεια χρήσης ή μετακινήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στα Windows, για να επιβεβαιώσετε αν ένας χρήστης είναι ενεργοποιημένη για UCS, κάντε δεξιό κλικ το εικονίδιο στην περιοχή ειδοποιήσεων για να ανοίξετε την οθόνη του Lync πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων του Lync. Αναζητήστε τη γραμμή Παροχής λίστα επαφών . UCS ή Lync διακομιστή εμφανίζεται.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2757458 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Λέξεις-κλειδιά: 
o365e o365a o365p o365022013 o365m o365 kbmt KB2757458 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2757458

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com