Gebruikers kunnen hun lijst met contactpersonen in Lync 2010 en Lync voor Mac 2011 wijzigen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2757458 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Wanneer u uw contactpersonen in 2010 Lync of Lync voor Mac 2011 bewerken, wordt een van de volgende foutberichten weergegeven:
Kan niet toevoegen, verplaatsen of verwijderen van contactpersonen of groepen op dit moment. Probeer het later opnieuw.
Uw lijst met contactpersonen kan niet worden bewerkt in de UCS-modus met behulp van Microsoft Lync voor Mac. Neem contact op met uw systeembeheerder.

OORZAAK

Dit probleem treedt op omdat de contactpersonenlijst van de gebruiker naar de Exchange Unified Contact winkel (UCS) is gemigreerd. Dit is een nieuwe functie van de integratie van Exchange Server 2013 en Lync Server 2013. Na de migratie verandert van de gebruiker in de lijst met contactpersonen provider van Lync ServerUCS.

Hoewel Lync 2010 en Lync voor Mac 2011 de contactpersonenlijst UCS lezen kunnen, wijzigen niet zij contactpersonen of groepen in de UCS.Gebruikers die zijn ingeschakeld voor de UCS wijzigen niet daarom hun lijst met contactpersonen vanuit Lync 2010 en Lync voor Mac 2011.

TIJDELIJKE OPLOSSING

Gebruik dit probleem op te lossen Lync 2013, Outlook Web Access 2013 of Outlook uw lijst met contactpersonen te wijzigen.

Of u kunt de contactpersonen van de gebruiker terugdraaien naar Lync Server en gebruikers kunnen vervolgens de lijst met contactpersonen te wijzigen.
  • Lync-Server, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
    Gemigreerde gebruikers terugdraaien
  • Ga naar de volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor Lync Online:
    2811654 Contactpersonenlijst Lync leeg is of alleen-lezen nadat een gebruiker van Exchange-postvak is verbroken, niet-gelicentieerd of verplaatst

MEER INFORMATIE

Windows, om te bevestigen als een gebruiker is ingeschakeld voor UCS, met de rechtermuisknop op het Lync-pictogram in het systeemvak op het scherm Lync configuratie-informatie weer. Zoek de regel Contact lijstprovider . UCS of Lync Server wordt weergegeven.

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2757458 - Laatste beoordeling: zondag 29 juni 2014 - Wijziging: 8.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync Online
  • Microsoft Lync 2010
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Trefwoorden: 
o365e o365a o365p o365022013 o365m o365 kbmt KB2757458 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2757458

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com