Az Outlook 2013 újraindul, ha az Outlook Live Meeting Conferencing bővítményének „Értekezlet most” vagy „Értekezlet ütemezése” funkcióját használja

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2757536 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy a Microsoft Outlook Microsoft Live Meeting Conferencing bővítményének 64 bites verzióját és az Outlook 2013 64 bites verzióját telepíti egy számítógépre. A számítógépen a Windows 8-ügyfél 64 bites verziója fut. Ha az „Értekezlet most” vagy az „Értekezlet ütemezése” funkciót használja a Konferencia lapon az Outlook 2013 programban, a következő információ jelenik meg egy Outlook-párbeszédpanelben:
A Microsoft Outlook működése leállt
Emellett ha a Mégse lehetőségre kattint, az Outlook 2013 újraindul. és a Beérkezett üzenetek oldalt jeleníti meg. Ezt követően a következő hibaüzenet jelenik meg:
PROBLÉMA A BŐVÍTMÉNNYEL Egy bővítményben hiba lépett fel, és le lett tiltva
Ha a Letiltott bővítmények megtekintése... lehetőségre kattint, megjelenik a Letiltott bővítmények párbeszédpanel, amelyben a következő információ lesz látható:
Ezek a bővítmények teljesítménycsökkenést vagy összeomlást okoztak az Outlook programban.
A Microsoft Outlook Microsoft Conferencing bővítménye
Ez a bővítmény az Outlook összeomlását okozta

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse a következő összegző frissítést:
2770463 Az Outlook Live Meeting Conferencing bővítmény összegző frissítésének ismertetése: 2012. december (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

További információ

A cikk Jelenségek szakaszában ismertetett problémát az Microsoft Outlook Microsoft Live Meeting Conferencing bővítmény 64 bites verziójának felépítése okozza.

Ez a hiba a következő két környezetben nem fordul elő.
1. környezet
  • A Windows 8-ügyfél 32 bites verziója
  • Az Outlook 2013-ügyfél 32 bites verziója
  • Az Outlook Live Meeting Conferencing bővítményének 32 bites verziója
2. környezet
  • A Windows 8-ügyfél 64 bites verziója
  • Az Outlook 2013-ügyfél 32 bites verziója
  • Az Outlook Live Meeting Conferencing bővítményének 32 bites verziója
A Microsoft Office Live Meeting 2007 ügyfél letöltéséről Microsoft következő webhelyén talál további információt:
A Microsoft Office Live Meeting 2007 ügyfél letöltése
Az Outlook Live Meeting Conferencing bővítményének letöltéséről a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
Az Outlook Live Meeting Conferencing bővítményének letöltése
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2757536 - Utolsó ellenőrzés: 2013. január 28. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2013
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbtshoot KB2757536
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com