"Ezzel eltávolítja a meglévő termék kulcs a KMS-állomáson" figyelmeztetés, amikor megpróbálja telepíteni az Office 2013 KMS-állomás kulcs

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2758428 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Tegyük fel, hogy futtassa a mennyiségi aktiválás varázsló 8 a Microsoft Windows rendszert futtató számítógépen telepítse a Microsoft Office 2013 kulcskezelő szolgáltatás (KMS) tartunk. Ebben az esetben a következő figyelmeztető üzenet jelenik meg:

Ez a KMS-állomáson a meglévő termék kulcs eltávolítása és telepítése a megadott.
Kívánja folytatni?

<Yes> <No></No></Yes>

Megjegyzés: A meglévő Windows KMS-állomás kulcs nem lehet eltávolítani, haIgen.

További információ

Egy számítógépen több KMS host kulcsok különböző termékek is telepítheti.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2758428 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Professional 2013
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbprb kbinfo kbexpertiseinter kbmt KB2758428 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2758428
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com