Az Adobe Acrobat gombok eltűntek, illetve hibaüzenetet kap, amikor a Word programra frissít

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 276001 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU276001
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Ha telepítve van az Adobe Acrobat program, és a Microsoft Word 2002 vagy Microsoft Office Word 2003 alkalmazásra frissít, a következő hibajelenségeket tapasztalhatja:
  • A Create a PDF File és a Configure PDF Options gomb nem jelenik meg az eszköztáron.
  • Ha a Create a PDF File és a Configure PDF Options gomb megjelenik az eszköztáron, a gombok bármelyikére kattintva a program nem válaszol, vagy a következő hibaüzenet jelenik meg:
    A makró nincs meg, vagy a biztonsági beállításokban le van tiltva a makrók használata.
Megjegyzés: Ez a probléma a PDF Maker bővítmény és az Adobe Acrobat PDF Writer (3.x verzió) használatakor léphet fel. E programokat feltehetően az Adobe PageMaker 6.5 alkalmazással telepítette.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse újra a bővítményt. Ha a Word telepítése után újratelepíti a bővítményt, a probléma valószínűleg megoldódik.

Ha a probléma továbbra is fennáll, frissítse az Adobe Acrobat PDF Maker bővítményt és az Adobe Acrobat PDF Writer programot újabb verzióra. További információért vegye fel a kapcsolatot az Adobe Systems, Inc. céggel.

A Microsoft a harmadik felek elérhetőségi adatait csak a műszaki támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi adatok értesítés nélkül változhatnak, pontosságukat a Microsoft nem garantálja.

További információ

Az Adobe Systems, Inc. elérhetőségéről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
65416 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; A–K (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

60781 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; L–P (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

60782 Független hardver- és szoftvergyártók elérhetőségi információinak listája; Q–Z (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 276001 - Utolsó ellenőrzés: 2006. január 30. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbmacro kbprb KB276001
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com