Adobe Acrobat-knoppen ontbreken of fout bericht nadat u een naar Word upgrade

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 276001 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een upgrade naar Microsoft Word 2002 of Microsoft Office Word 2003 uitvoert en u Adobe Acrobat geïnstalleerd hebt, treedt een van de de volgende symptomen:
  • HetEen PDF-bestand makenenPDF-opties configurerenknoppen op de werkbalk ontbreekt mogelijk.
  • Als deEen PDF-bestand makenenPDF-opties configurerenknoppen op de werkbalk worden weer gegeven of verschijnt geen reactie wanneer u erop klikt of het volgende fout bericht:
    Het macro kan niet worden gevonden of de macro is uitgeschakeld vanwege uw macrobeveiliging instellingen.
OpmerkingDit probleem kan optreden met de PDF-Maker en Adobe Acrobat PDF Writer (versie 3.x), die zijn geïnstalleerd met Adobe Page Maker 6. 5.

Oplossing

Installeer de invoegtoepassing dit probleem op te lossen. Wanneer u de invoegtoepassing installeren nadat uw versie van Word is geïnstalleerd, kan het probleem worden opgelost.

Als het probleem nog steeds optreedt, vervolgens upgrade van uw versie van Adobe Invoegtoepassing voor Acrobat PDF-Maker en Adobe Acrobat PDF Writer. Voor meer informatie Neem contact op met Adobe Systems, Inc.

Microsoft contact gegevens van derden zodat u technische ondersteuning biedt. Deze contact informatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft biedt geen instaan voor de juistheid van deze contact informatie.

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor informatie over contact gegevens van de in dit artikel bedoelde ondernemingen:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors
De producten van andere leveranciers die deze beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van zijn Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet of anderszins, met betrekking tot de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 276001 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmacro kbtshoot kbprb kbmt KB276001 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:276001

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com