Beschrijving van de update Office Web Apps Server: 12 maart 2013

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2760445 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Office Web Apps-Server. Deze update biedt de meest recente oplossingen voor Office Web Apps-Server. Deze update bevat tevens verbeteringen in stabiliteit en prestaties.

Bekend probleem

Deze update werd uitgebracht als een essentiële update voor Microsoft Windows Update op 12 maart 2013. Als de functie Automatische updates is ingeschakeld op uw computer, is deze update automatisch geïnstalleerd. Als u deze update hebt geïnstalleerd, is er sprake van een probleem in welke Office Web Apps-Servercrashes. Dit probleem treedt op wanneer de functie Automatische updates is ingeschakeld op de server Office Web Apps.

De instelling voor de functie Automatische updates voor deze update van Microsoft Windows Update is op 22 maart 2013 gewijzigd. Niet beter gebruiken de functie Automatische updates in te schakelen voor Office Web Apps-Server. De wijziging in de instelling van de Windows Update kan IT-beheerders de update toepassen met behulp van de stappen die worden beschreven in het volgende Microsoft TechNet-artikel:

Software-updates van toepassing op Office Online-Server

Problemen die met deze update worden opgelost

Stel dat gebruikers een bestand dat is opgeslagen in Office Web Apps Server coauthor van Office 2010-multipleMicrosoft. Wanneer een gebruiker een optreedt time-out, kunnen andere gebruikers de thattimed van de gebruiker uit verwijderen uit een tabel editor in het opgeslagen bestand.

Oplossing

Installatiedetails

Hoe u de update downloaden en installeren

Het volgende bestand kan worden gedownload vanaf het Microsoft Download Center:


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het updatepakket nu downloaden.

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel te bekijken in de Microsoft Knowledge Base:
119591 Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden verkregen kunnen worden via online services
Microsoft heeft dit bestand gecontroleerd op virussen. Microsoft heeft de meest actuele software voor virusdetectie gebruikt die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd geplaatst. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

Hoe u kunt vaststellen of de update is geïnstalleerd

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Deze update bevat het bestand dat wordt vermeld in de volgende tabel:


Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Wacserver-x-none.mspNiet van toepassing632,856,57626-Feb-1321:55Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Het Office System TechCenter bevat de laatste beheerdersupdates en strategische implementatiebronnen voor alle versies van Office. Voor meer informatie over het Office System TechCenter, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
IT-ondersteuning en bronnen voor Microsoft Office

Eigenschappen

Artikel ID: 2760445 - Laatste beoordeling: donderdag 17 april 2014 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Web Apps Server 2013
Trefwoorden: 
atdownload kbexpertisebeginner kbsurveynew kbmt KB2760445 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2760445

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com