Miután Védett nézetben engedélyezi egy munkafüzet szerkesztését, a cellák tartalma #N/A értékként jelenik meg az Excel 2010 és az Excel 2013 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2761239 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Jelenségek

Tegyük fel, hogy védett nézetben megnyit egy munkafüzetet a Microsoft Excel 2010 vagy Excel 2013 alkalmazásban. A munkafüzet tartalmazza a Cella függvényt. Miután a Szerkesztés engedélyezése lehetőségre kattint, a munkafüzet egyes celláiban a következő érték jelenik meg: #N/A!.

Kerülő megoldás

A probléma megkerülése érdekében nyomja meg az F9 billentyűt a munkafüzet frissítéséhez.

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését az Érintett termékek részben felsorolt Microsoft-termékekben.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2761239 - Utolsó ellenőrzés: 2013. január 28. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft Excel 2010
Kulcsszavak: 
kbinfo kbprb kbsurveynew kbexpertisebeginner KB2761239
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com